SKCNWTR - Survival Sunucu 21 ekim Saat 12:00 Açılış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeknoPapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeknoPapa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
gif-reklam.gif

konu tasasrım.jpg
konu tasasrım3.jpg

Hızlı Kopyalamak için : Play.skcnwtr.com

Sa Ben DomoBey Admin 21 Ekim Cumartesi Günü Serverimize Bekleriz Saygılaırmla SKCNWTR

Serverin Cumartesi Açılacağı Güzel Olmuş İyi Yerlere Geleceğinizi Beklşyorum ve Böyle İyi Bir Serverin İlk Oyuncularından Olmasını Çok İsterim :D. İyi Forumlar

Serverin Cumartesi Açılacağı Güzel Olmuş İyi Yerlere Geleceğinizi Beklşyorum ve Böyle İyi Bir Serverin İlk Oyuncularından Olmasını Çok İsterim :D. İyi Forumlar
Yorumunuz için teşşekürler

Konuda kullanılan fotoğraflar daha güzel olabilirdi,
Konu tasarımı güzel olmuş.

Sunucunun Çok İyi Yerlere Geleceğine İnanıyorum. Başarılar :)

Tek Sorun Hilenin Serbest Olması Bence Saçma Olmuş Survival Hayatma Kalmak Demek Değil Midir 2 Dakikada 1 Steck Diamond Kasabilirler Böylelikle Bence Bir Göz Önünden Geçirin

Ne zamandır hayatta kalma sunucusu bekliyorum umarım beklediğim gibi olur :) başarılar.

Sistemlere biraz daha önem vermelisiniz.

Yorumlarınız Için Teşekürler

Zaten Hilleyi Bizde Yasaklıcaz Ama Server Açıldında Bi Anket oluşturuz Ve Siz Orada Kararınızı Verirsiniz -NOT: EmreBeySYT [Kurucu]

Başarılar.

Tek Sorun Hilenin Serbest Olması Bence Saçma Olmuş Survival Hayatma Kalmak Demek Değil Midir 2 Dakikada 1 Steck Diamond Kasabilirler Böylelikle Bence Bir Göz Önünden Geçirin
haklısın :) :) Mesela xRay Texture Pack var :D onla bile kasabilirler engellemezlerse

Beyler suan yeni farketim normalde hile yasak ben bizim eski faction konusunu editlemiştim orayı kaldırmayı unutmusum Hile ss geldiginde jail atılacak 1 saat 2 saat 12 saat 1 gün 1 hafta 1 ay gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl