Çözüldü Sizlere Nasıl Keyif Veririz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRT_EK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Vanish ben zaten kodlamayırom kodlayıcımız tanınan biri. Ben sadece plugin vb. işlerle uğraşıyorum.
@BloodyX
dediğin tüm herşey dün yapılmış olan toplantıda ayrıntısına kadar konuştuk ve bundan çok kararlı bir şekilde sunucu açacağız
Herkese mesajı için teşekkürler :D
Güleceğim yoktu teşekkürler. Sk bile zor yazan adamdan plan proje beklemen? :'D

Kodlayan kişinin veya kişilerin hala ismini alamadım. Bu kadar özelse pm de atabilirsin.

Kodlayicimiz bu kadar seni neden ilgilendiriyor anlamış değilim. Bizden bir beklentin yoksa mesaj atmana gerek yok.SK kodlamasını bilmeseydi takıma almazdık zaten.Sadece SK kodlamasıni bir tek sen bilmiyorsun bundan haberin yok sanırım.

Telefondan gönderdiğim için yazım hataları olabilir.

Bence, oyuncuya keyif veren sunucuda;
*Oyun içerisinde kazanacakları avantajlar (gamemode vb.) için değil de oyuncuya hizmet etmek için var olan yetkililer olmalı,
*Başka sunucuların eklenti paketlerinden değil de, eklentinin orjinalini tamamen kendine göre ayarlanmalı,

"Örneğin: Adam Essentials adlı eklentiyi düzenliyor, başlıca şeyleri türkçeleştiriyor yada çeviriden çeviriyor. Cümlelerin bir kısmı ingilizce oluyor"
*Sunucu yeniliklere açık olmalı, oyunun eski versiyonlarına takılıp kalmak yerine yeni versiyonlara da yer verilmeli,
*Klasikleşmiş şeylerden sıyrılıp kendine özgü, o sunucuya bizi bağlayacak yenilikler getirilmeli,
*Eklentilerin oyun içerisinde sohbet kutusunda gönderdiği mesajların renklerinde uyum olmalı, göze güzel gözükmeli,
*Sunucudaki haritalar kolay ama güzel olmalı,

diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl