Sol Reklam

Çözüldü Sizlere Nasıl Keyif Veririz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KRT_EK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.049
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KRT_EK

Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır.
Elmaslar
153
Puanlar
7.270
Yer
Türkiye
A%C3%A7%C4%B1klama.png

Merhaba MC-TR Üyeleri ben @KRT_EK
Yakında sizlere büyük bir devrim yaratacak sunucu açacağız
Sunucumuz HUB Olarak açılacak
Sizler için kendi kodlamamız ile yapacağımız eklentiler kullanacağız
Elimizde özel yapım 5-6 eklentilerimiz var ve bu eklentiler sizlere çok zevk verecek bir eklenti
Bu konunun amacı sizler daha çok "ne gibi bir oyun seviyorsunuz ?" veya "ne gibi bir eklenti yaparsak memnun kalırsınız ?" sorusunu
sormak için açtım
Lütfen cevaplarınızı yazınız

@Joka , @Mr_Spy ,@ErenOFC ,@IrfanDmn ,@EmirReizTR

Akşam akşam güldürdün bea :D
Şaka yapıyorum yapmanız gereken bi kaç şey;
[+] Bütün herkesin eşit olması gerek (Kurucu=Oyuncu bunun anlamı şu oluyor Saygı, Adalet vs. vs.)
[+] Viplerin özellikleri olucak fakat oyuncudan kat kat kat üstün olmıycak.
[+] Sunucu fazla op olmıycak yani P(Protection) bilmem kaç set yada 10 tane golem spawner verilmiycek.(SkyBlock)
[+] Skyblock açıcak iseniz artık Golem Spawner / Blaze Spawner gibi şeyleri bırakın onun yerine ItemSpawner kullanın hem daha az lag olur hem daha çok para kasılır.
[+] Kaliteli bir ekip kurun.

Şaka yapıyorum yapmanız gereken bi kaç şey;
[+] Bütün herkesin eşit olması gerek (Kurucu=Oyuncu bunun anlamı şu oluyor Saygı, Adalet vs. vs.)
[+] Viplerin özellikleri olucak fakat oyuncudan kat kat kat üstün olmıycak.
[+] Sunucu fazla op olmıycak yani P(Protection) bilmem kaç set yada 10 tane golem spawner verilmiycek.(SkyBlock)
[+] Skyblock açıcak iseniz artık Golem Spawner / Blaze Spawner gibi şeyleri bırakın onun yerine ItemSpawner kullanın hem daha az lag olur hem daha çok para kasılır.
[+] Kaliteli bir ekip kurun.
Dediklerinizin hepsini bugünki toplantıda kararlaştırdık ve hepsini uygulıcaz
Ekipimizi buradaki herkes tanıyor
Ekipimizde @Joka , @ErenOFC ,@KRT_EK bulumakta kurucu ise @Mr_Spy :D Daha saymadığım kişilerde var
Sizin dediğiniz gibi vipler oyunculardan üstün olmıcaktı zaten golem spawner neslini biz bitirdik artık yeni kodlamalı spawnerlarımızı kullanıcaz :D
Devamı.... Sunucumuzda :D

Ben çok modlu sunuculardan hiç çıkmam :)[DOUBLEPOST=1508181328,1508181297][/DOUBLEPOST]Ben çok modlu sunuculardan hiç çıkmam :)

heijana çok diss atıyorum bu aralar ondan :D

farklı sistemler ekle gör bak oyunuclar nasıl geşiyor bide itemspawner daha fazla lag sokar!

Eklentileri kodlayan kişiler ile tanışmak isterim. Aksine zaten eklenti kodlayacak kapasiteyi ben senden görmüyorum kusura bakma.

1 - güzel pluginler
2 - Egosuz kurucu
3 - Emeğimiz boşa gitmesin
4 - emek skyblock :D [olmazsa olmazımdır]

Her zaman demiştirim Aşadaki gibi bir kriter olması lazım
Adalet
küfürsüz sunucu
Tehditsiz yönetim(oyuncuları tehdid etmiyecek)
Saygılı olması
Yardımlaşmaya önem vermesi
Her şeye atarlanmak baş kaldırmak vs vs bunlar olmuyacak
14 15 çoçuklar gibi laf sokmalar konuşmalar ciddiyetsizlik vs
Kendi oyuncular ile bir tutması yani saygı hoş görü çerçevesinde olması
Sıkı yönetime önem vermesi
Yenilikçi olması her hafta her ay en az 1 2 yenilik eklemesi
Yönetimin ciddiyeti olması
En az yaş sınırı 19 20 olması her şeyi iyi biliyor olması(14 12 bahsedmiyorum ben pluginerim diyor ama pluginerden p bilmeyen yönetimde olması)

%100 türkçe "GadgetsMenu" plugini verebilirsen aşırı mutlu olurum :'D

@Vanish ben zaten kodlamayırom kodlayıcımız tanınan biri. Ben sadece plugin vb. işlerle uğraşıyorum.
@BloodyX
dediğin tüm herşey dün yapılmış olan toplantıda ayrıntısına kadar konuştuk ve bundan çok kararlı bir şekilde sunucu açacağız
Herkese mesajı için teşekkürler :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı