Sizi Gaza Getiren Şarkı/Şarkılar Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.287
G

Garp

Ziyaretçi
Sizi gaza getiren şarkı/şarkılar neler? Ben kendiminkinileri paylaşarak başlıyorum ;) :D​

İlk OST'de ki kapakta bulunan konu hangi moviede veya special'de geçiyor. Bir türlü bulamadım :(
Sırf bulamadığım için tüm movieleri teker teker izliyorum :pardon:

Çok var ama ruh hâlime göre değişiyor. Şu an bu getirtiyor:

İlk OST'de ki kapakta bulunan konu hangi moviede veya special'de geçiyor. Bir türlü bulamadım :(
Sanırsam o bölüm Savaş Lordlarından birinin Luffy'ye saldırmasında oluyor. Hatta olay şöyleydi Savaş Lordu, Luffy'ye saldırıyor Luffy çok fazla hasar aldığından bayılıyordu. Zoro'da Sanji'ye "Daha kaptanımı koruyamıyorken nasıl en iyi Kılıç Ustası olurum!" demişti daha sonra Pacifista'nın önüne geçiyor Zoro ve Pacifista'ya şöyle diyor "Birini öldürmen gerekiyorsa beni öldür diyor." sanırsam bölüm bu çünkü o bölümde Zoro'nun yüzünde çok fazla kan vardı. Bu değilsede başka bir tahminim var Sanji ve Zoro'nun dövüştüğü bir bölüm var orda da çok fazla kanlı olay vardı. Bu arada bu dediğim bölümler 500. bölümden sonra oluyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok var ama ruh hâlime göre değişiyor. Şu an bu getirtiyor:

Eminem bütün şarkıları ile gaza getiriyor :D

canım sıkılınca bana acayip bir enerji veriyor anlatamam :D

Son düzenleme:
The Final Countdown :)

Sanırsam o bölüm Savaş Lordlarından birinin Luffy'ye saldırmasında oluyor. Hatta olay şöyleydi Savaş Lordu, Luffy'ye saldırıyor Luffy çok fazla hasar aldığından bayılıyordu. Zoro'da Sanji'ye "Daha kaptanımı koruyamıyorken nasıl en iyi Kılıç Ustası olurum!" demişti daha sonra Pacifista'nın önüne geçiyor Zoro ve Pacifista'ya şöyle diyor "Birini öldürmen gerekiyorsa beni öldür diyor." sanırsam bölüm bu çünkü o bölümde Zoro'nun yüzünde çok fazla kan vardı. Bu değilsede başka bir tahminim var Sanji ve Zoro'nun dövüştüğü bir bölüm var orda da çok fazla kanlı olay vardı. Bu arada bu dediğim bölümler 500. bölümden sonra oluyor.

Eminem bütün şarkıları ile gaza getiriyor :D
İlk videoyu demiştim ama neyse :( Yoksa o bölümü biliyorum op'de günceldeyim. Neyse konuyu başka yöne çekmeye gerek yok.

Gaza geliyorsanız dinleyin derim CS:GO'da bu şarkı sayesinde heralde Winner falan oldum

Bunu dinleyince duvarı delesim geliyo.​

Aşırı gaza gelmek için dinlediğim bir şarkıdır :)

Ek olarak bunlarda iyi gidiyor:

Son düzenleme:
War Of Change

Norm Ender - Sözler * Oldu

Norm Ender - Deli

Boruto AMV - Ashes~On My Own

İYİ FORUMLAR - MC-TR.COM AİLESİ

Norm ender diss

War Of Change

Norm Ender - Sözler * Oldu

Norm Ender - Deli

Boruto AMV - Ashes~On My Own

İYİ FORUMLAR - MC-TR.COM AİLESİ

Yazmak yerine video atsanız daha iyi olabilirdi :D .

One Piece Film Strong World'de geçiyormuş.
İzlemek istersen bağlantısı :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl