G
Garp
Ziyaretçi
mudlusamoi#5646
Sanırsam o bölüm Savaş Lordlarından birinin Luffy'ye saldırmasında oluyor. Hatta olay şöyleydi Savaş Lordu, Luffy'ye saldırıyor Luffy çok fazla hasar aldığından bayılıyordu. Zoro'da Sanji'ye "Daha kaptanımı koruyamıyorken nasıl en iyi Kılıç Ustası olurum!" demişti daha sonra Pacifista'nın önüne geçiyor Zoro ve Pacifista'ya şöyle diyor "Birini öldürmen gerekiyorsa beni öldür diyor." sanırsam bölüm bu çünkü o bölümde Zoro'nun yüzünde çok fazla kan vardı. Bu değilsede başka bir tahminim var Sanji ve Zoro'nun dövüştüğü bir bölüm var orda da çok fazla kanlı olay vardı. Bu arada bu dediğim bölümler 500. bölümden sonra oluyor.İlk OST'de ki kapakta bulunan konu hangi moviede veya special'de geçiyor. Bir türlü bulamadım :(
Sırf bulamadığım için tüm movieleri teker teker izliyorum :pardon:
Çok var ama ruh hâlime göre değişiyor. Şu an bu getirtiyor:
Yusuf Demir#4555
mudlusamoi#5646
İlk videoyu demiştim ama neyse :( Yoksa o bölümü biliyorum op'de günceldeyim. Neyse konuyu başka yöne çekmeye gerek yok.Sanırsam o bölüm Savaş Lordlarından birinin Luffy'ye saldırmasında oluyor. Hatta olay şöyleydi Savaş Lordu, Luffy'ye saldırıyor Luffy çok fazla hasar aldığından bayılıyordu. Zoro'da Sanji'ye "Daha kaptanımı koruyamıyorken nasıl en iyi Kılıç Ustası olurum!" demişti daha sonra Pacifista'nın önüne geçiyor Zoro ve Pacifista'ya şöyle diyor "Birini öldürmen gerekiyorsa beni öldür diyor." sanırsam bölüm bu çünkü o bölümde Zoro'nun yüzünde çok fazla kan vardı. Bu değilsede başka bir tahminim var Sanji ve Zoro'nun dövüştüğü bir bölüm var orda da çok fazla kanlı olay vardı. Bu arada bu dediğim bölümler 500. bölümden sonra oluyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Eminem bütün şarkıları ile gaza getiriyor :D
War Of Change
Norm Ender - Sözler * Oldu
Norm Ender - Deli
Boruto AMV - Ashes~On My Own
İYİ FORUMLAR - MC-TR.COM AİLESİ
Yazmak yerine video atsanız daha iyi olabilirdi :D .Norm ender diss
One Piece Film Strong World'de geçiyormuş.İlk OST'de ki kapakta bulunan konu hangi moviede veya special'de geçiyor. Bir türlü bulamadım :(
Sırf bulamadığım için tüm movieleri teker teker izliyorum :pardon:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!