Size Göre Netflix'in En Güzel Dizisi Hangisidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

netflix.jpg

Size Göre Netflix'in En Güzel Dizisi Hangisidir?
MC-TR ailesi, en sevdiği Netflix dizisini bizlere söylüyor :))

Selam dostlar, bugün ki konumuzda başlıktan da gördüğünüz gibi Netflix dizileri hakkında konuşuyoruz. Herkesin elbette sevdiği bir Netflix dizisi vardır ve benimkisi 13 Reasons Why dizisidir. Peki, sizin en sevdiğiniz Netflix dizisi hangisidir? ☺️

1.​
2.​
3.​
https%3A%2F%2Fwww.betaseries.com%2Fblog%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F06%2F5edda10810da7.jpg
2114526.jpg
4-42600_stranger-things-hd-wallpaper-new-tab-themes-seizoen.jpg

Snowpiercer
EDIT: Film ama olsn

Hiçbirini sevmiyorum.

Teen Wolf der susarım. Final olmasına rağmen yeniden başlama ihtimali var gibi. Söylentilere pek inanmasamda başlarsa efsane olur.

Teen Wolf der susarım. Final olmasına rağmen yeniden başlama ihtimali var gibi. Söylentilere pek inanmasamda başlarsa efsane olur.​

Teen Wolf'u 9. sınıfta izlemiştim. (Aslında izlemeyi düşünmüyordum, arkadaş zoruyla izledim.) Gerçekten çok güzel bir yapımdı ;) <3

Riverdale ve Teen Wolf diyebiliriz.

Teen wolf u neden beğendiniz anlamadım doğrusu. Beklentilerimi pek karşılamadı. Ana karakter olan scott pek bir şey yapmadı. Alfaya dönüştü tamam sonra naptı ? Tek değişen şey gözlerinin kırmızı olması. Yine dayak yedi yine bir şey değişmedi. Elbette dayak yiyecek ama bilmiyorum pek beklentilerimi karşılamadı. Sadece neyi beğendiğinizi bilmediğimden böyle bir yazı yazdım. Bitirdim diziyi ayrıca. Yanlış anlamayın. Bu arada en sevdiğim dizi lucifer ve the cursed dir

Teen Wolf net :)​

Bence Netflix'in en güzel dizisi Dark. Gerçekten kaliteli bir yapım. Hafif hatalar olsa da çok akıcı ve dizi gerçekten kendini izlettiriyor. Netflix'in 2. en güzel dizisi (biraz şaşıracaksınız) Riverdale. Bence dizi çok güzel ve benim gibi gençlik konulu dizi sevenler bu diziyi çok sevecek. Dizi bazen biraz Wattpad'e kaysa da konusu çok güzel. Polisiye var, gizem var, aksiyon var, dram var. Ne bulursalar koymuşlar. Bu da diziyi eğlenceli yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl