EliteCraft
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 27
- Minecraft
- Arqen
Discord:
Aeria#0402
Ninjadan savaşçıya geçince ninja seviyen duruyor olacak ve aynı şekil savaşçı dan ninjaya geçince. Parşomenler 8saat de bir kullanılabilecek.Çok güzel. Şimdi biraz küçük detaylara değinelim. Parşömen ile sınıf(Ninja ve savaşçıyı kastediyorum) değiştirebileceğini söylemişsin. Bu sınıf değişimi sırasında eş seviyeli bir değişim mi yapmayı düşünüyorsun? Mesela yürüyerek 10 seviye Ninja oldum ve ardından parşömen ile savaşçı sınıfına geçtim. 10 seviye savaşçı mı olacağım?
Bence parşömeni şu amaçla kullanmalısın. Anlatacağım durumu büyü gibi düşün.
- Şimdi, kişi parşömeni kullandığında geçici bir süre o sınıfa geçiş yapabilsin ve bu geçiş sırasında herhangi bir seviye özelliğini elde edemeden geçtiği sınıfın eşyalarını sınırlama olmadan kullanabilsin.
Örnek/ Ben oyun başında Ninja seçtim. (Yukarıda anlattığım duruma göre bunu değiştiremeyeceğim) 2. seviye Ninja demir set 3.seviye Ninja da elmas set kullanabiliyor olsun. (Aynı durumu savaşçıya uyarlayıp farklı zırhlar hayal et) daha sonra parşömen yardımıyla geçici bir süre savaşçı sınıfına geçiş yaptım. Normalde Ninja seviyem 1 ama 2. veya 3. savaşçı setlerini bu süre içinde sınırlama olmadan kullanabiliyorum.
Tabi bunun işleyiş konusunda fikir sahibi olan senin ben çok fazla detay bilmiyorum. Buna göre ayarlamanı sen yaparsın.
Sana yukarıdaki öneriyi sunmamın iki sebebi var:
Birinci sebebi adil bir gelişme yöntemi olsun istiyorum. Ninja yürüyerek seviye atlarken savaşçı adam öldürerek seviye atlıyor. Savaşçının kasılması bu durumda çok daha zor olacak.
İkinci sebebi ise bu parşömenlerin değerini korumak istemem.