Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar, bu foruma 28 ekim 2014 civarında katıldım ve 3 yıldır bu ailenin içerisindeyim. 3 yıldır da forumun eksiklerini izleyip not alıyordum. 3 Yılın sonunda 6 sayfa yapılabilecek fikirleri çıkardım. Önceden de böyle konu açmıştım o konu biraz dağıldı şimdi tüm fikirleri toplayıp buraya yazacağım.
- MC-TR'nin Android uygulaması çıkarılmalı. ( Bilgisiyarı olmayan MC-TR üyeleri için çok büyük bir gelişme ve rahatlık olur)
- Daha fazla konu ve oyun seçeneği. ( Biliyorum forum minecraft temalı, ama minecraft sadece belirli bir kitleyi çeker. daha çok genel oyun konuları açarsanız mesela RPG, Aksiyon Oyunları, Piksel Oyunlar gibi olursa daha çok kitle forumu tercih eder. Ve forum daha çok canlanır.)
- Reklamlar azaltılmalı. ( Biliyorum maddi gelir için ama forumda çok fazla reklam gösteriliyor ve bu yeni gelen kullanıcıların bu forumun sadece para için çalıştığını düşünüp önyargıya yol açıyor.)
- Görev Dağılımı yapılmalı. ( Mesela server konularına bir yetkili , grafik bölümüne başka bir yetkili olursa hem gözden kaçan bir konu olmaz. Hem de görev ayrımı yapıcağınız için yönetim daha çok rahatlar.)
- Sosyal Ağlarda çok aktiflik olunmalı ( İnstagram,Twitter vs. )
- Sosyal ağlarla birebir ilgilenicek arkadaşlardan ekip kurulmalı.
- Youtube sayfası açılmalı. (İçine temel bilgilerle ilgili forumun videosu çekilebilir)
- Bölüm Moderatörlüğü getirilmeli.
- Forumdaki sohbet bölümündeki botlardan yanı sıra insanların aktif olması gerekli. hem forum içinde muhabbet oluşur ve oyuncularda kalıcı olur. ( Üyeler bunun için teşvik edilmeli duyuru, etkinlik veya ayın en çok sohbet kullananları gibi tablo yapılabilir)
- Konu açma, profil düzenleme gibi bölümler kolaylaştırılmalı.
- Preimum üyelere bir kaçtane daha özellik gelebilir. ( Ayda 1 kere konu sabitleme gibisinden)
- Ödeme seçenekleri kesinlikle arttırılmalı. ( Preimum almak için 1 saat yürüyüp ininal almıştım :D )
- Forum tasarımına biraz daha resim ve renk eklenebilir.
- Kategoriler genelleştirilebilir ( Mizah ve konu dışı birleştirilebilir ve eğer bölüm moderatörlüğü gelirse yetkililer arasında işbirliği oluşur.)
- Kısayol eklenebilir ( Hesap makinesi, saat gibi)
- Çekiliş yapılarken çekilişi olması istenen oyun hangisi? diye kullanıcılara sorulabilir.
- Forumun Genel skype adresi açılabilir.
Bunlar benim 3 yıllık gözlemim, çok uğraştım ama değer.
Öncelikle önerilerin için teşekkürler . Fakat Bazı şeylere değinmek gerekirse; Android,İos Vb uygulamalar için bir ekip gerekiyor ve o ekibin 7/24 çalısması gerekiyor maalesef ki şuan onun için böyle birşey yapamayabiliriz. Daha Fazla oyun kategorisi seçeneğine gelecek olursa olabilir fakat toplumda ne tür oyunların oynandıgını izlemek gerekiyor sonuçta bu forum minecraft adına açılmıs bir forum .Görev dağılımına gelecek olursak zaten Forum yöneticilerimiz ve Denetim görevli arkadaşlarımız, bizlere sunulan özel sub-forumda görev dağılımı listesi hazırlıyorlar ve ekip üyeleri ellerinden geldiğinde aktif olup görevlerini yapmaya çalısıyorlar.Sosyal Ağlar konusuna tekrar gelecek olursak onun içinde paylaşım yapabilecek bir ekip olması gerek fakat ne yazık ki bulamıyoruz ve bulmaktan ziyade güven gerekiyor. Kategoriler vs zaten genişletilecektir fakat hepsinin bir yeri ve zamanı olduğunun kanaatindeyim.. Kısacası fikirlerin hatta ve fikirleriniz bizim için önemli..