Sizce MC-TR'ye Neler Eklenmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fugue

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
894

Discord:

srcn.

Merhaba arkadaşlar, MC-TR'ye gelmesi istediğiniz veya olması gerekenleri söyleyerek MC-TR'nin gelişimine yardımcı olabiliriz.

Benim Önerilerim:

- MC-TR'nin Android uygulaması çıkarılmalı. ( Bilgisiyarı olmayan MC-TR üyeleri için çok büyük bir gelişme ve rahatlık olur)

- Daha fazla konu ve oyun seçeneği. ( Biliyorum forum minecraft temalı, ama minecraft sadece belirli bir kitleyi çeker. daha çok genel oyun konuları açarsanız mesela RPG, Aksiyon Oyunları, Piksel Oyunlar gibi olursa daha çok kitle forumu tercih eder. Ve forum daha çok canlanır.)

- Reklamlar azaltılmalı. ( Biliyorum maddi gelir için ama forumda çok fazla reklam gösteriliyor ve bu yeni gelen kullanıcıların bu forumun sadece para için çalıştığını düşünüp önyargıya yol açıyor.)

- Görev Dağılımı yapılmalı. ( Mesela server konularına bir yetkili , grafik bölümüne başka bir yetkili olursa hem gözden kaçan bir konu olmaz. Hem de görev ayrımı yapıcağınız için yönetim daha çok rahatlar.)

Sizde fikirlerinizi yazın ve MC-TR'nin gelişmesine yardımcı olalım!

- Hiç bir türlü forumu kötüleme gibi bir amacım yoktur.

Dediklerinizi bizde düşünüyoruz ama oyun eklenirse binlerce oyun var herkez kendi oynadığı oyunu görmek ister bunun içinde forum hazır değil 1-2 seneye mc-tr oyun forumu olacak ama daha hazır değil görev dağılımı konusunda da editörlere ve modlara bugün görev dağılımını yapacam inşallah umduğunuzu yaparız.

Bir MC-TR kullanıcısı olarak olması gerekenleri kullanıcı gözünden söylüyorum tabii kide yapmak zorunda değilsiniz sadece kullanıcılarında neler istediğini anlayın diye açtım bu konuyu

Bir MC-TR kullanıcısı olarak olması gerekenleri kullanıcı gözünden söylüyorum tabii kide yapmak zorunda değilsiniz sadece kullanıcılarında neler istediğini anlayın diye açtım bu konuyu

:) İstediğiniz fikiri düşünceyi öneriyi sunabilirsiniz eğer uygun görülürse eklenir dediklerinizi dikkate alacağız.

Teşekkür ederiz :)

Öncelikle foruma bi haber yazarı alınmalı ve minecraft hakkında güncellemeler sunulmalı ve dökümanlardaki saçma konular atılmalı. Yetkili kadrosu düzeltilmeli işini iyi yapan adamlar gelmeli saçma saçma konular kabul edilmemeli veya forumda bulundurulmamalı. ve en önemlisi foruma ait bir sunucu açılmalı bu yönden mc oynayan arkadaşlar kaliteli sunucuda ve kaliteli forumda gezineceklerdir. Forumada bu sunucunun katkısı büyük derecede olacaktır.

Öncelikle foruma bi haber yazarı alınmalı ve minecraft hakkında güncellemeler sunulmalı ve dökümanlardaki saçma konular atılmalı. Yetkili kadrosu düzeltilmeli işini iyi yapan adamlar gelmeli saçma saçma konular kabul edilmemeli veya forumda bulundurulmamalı. ve en önemlisi foruma ait bir sunucu açılmalı bu yönden mc oynayan arkadaşlar kaliteli sunucuda ve kaliteli forumda gezineceklerdir. Forumada bu sunucunun katkısı büyük derecede olacaktır.
Böyle güzel fikirler sayesinde mc - tr gelişiyor fatih bey :D Bencede bir server açılmalı.[DOUBLEPOST=1491929714,1491929627][/DOUBLEPOST]- Kullanıcılar arasında kaynaşma, muhabbet için teamspeak3 açılmalı. Hem ts3 de soru - cevap gibisinden etkinlikler yaparak eğlenmiş oluruz. Ve kullanıcı arasındaki dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlar.

Fikirlerinize her zaman açığız, konuyu yetkili arkadaşlarımla beraber takip ediyor olacağız. Eğer yapabileceğimiz bir fikir olursa üst yönetime iletebiliriz.

Fikirlerinize her zaman açığız, konuyu yetkili arkadaşlarımla beraber takip ediyor olacağız. Eğer yapabileceğimiz bir fikir olursa üst yönetime iletebiliriz.
MC-TR kullanıcısı olarak teşekkür ederiz. :öp:

Merhaba Arkadaşlar, bu foruma 28 ekim 2014 civarında katıldım ve 3 yıldır bu ailenin içerisindeyim. 3 yıldır da forumun eksiklerini izleyip not alıyordum. 3 Yılın sonunda 6 sayfa yapılabilecek fikirleri çıkardım. Önceden de böyle konu açmıştım o konu biraz dağıldı şimdi tüm fikirleri toplayıp buraya yazacağım.

- MC-TR'nin Android uygulaması çıkarılmalı. ( Bilgisiyarı olmayan MC-TR üyeleri için çok büyük bir gelişme ve rahatlık olur)

- Daha fazla konu ve oyun seçeneği. ( Biliyorum forum minecraft temalı, ama minecraft sadece belirli bir kitleyi çeker. daha çok genel oyun konuları açarsanız mesela RPG, Aksiyon Oyunları, Piksel Oyunlar gibi olursa daha çok kitle forumu tercih eder. Ve forum daha çok canlanır.)

- Reklamlar azaltılmalı. ( Biliyorum maddi gelir için ama forumda çok fazla reklam gösteriliyor ve bu yeni gelen kullanıcıların bu forumun sadece para için çalıştığını düşünüp önyargıya yol açıyor.)

- Görev Dağılımı yapılmalı. ( Mesela server konularına bir yetkili , grafik bölümüne başka bir yetkili olursa hem gözden kaçan bir konu olmaz. Hem de görev ayrımı yapıcağınız için yönetim daha çok rahatlar.)

- Sosyal Ağlarda çok aktiflik olunmalı ( İnstagram,Twitter vs. )

- Sosyal ağlarla birebir ilgilenicek arkadaşlardan ekip kurulmalı.

- Youtube sayfası açılmalı. (İçine temel bilgilerle ilgili forumun videosu çekilebilir)

- Bölüm Moderatörlüğü getirilmeli.

- Forumdaki sohbet bölümündeki botlardan yanı sıra insanların aktif olması gerekli. hem forum içinde muhabbet oluşur ve oyuncularda kalıcı olur. ( Üyeler bunun için teşvik edilmeli duyuru, etkinlik veya ayın en çok sohbet kullananları gibi tablo yapılabilir)

- Konu açma, profil düzenleme gibi bölümler kolaylaştırılmalı.

- Preimum üyelere bir kaçtane daha özellik gelebilir. ( Ayda 1 kere konu sabitleme gibisinden)

- Ödeme seçenekleri kesinlikle arttırılmalı. ( Preimum almak için 1 saat yürüyüp ininal almıştım :D )

- Forum tasarımına biraz daha resim ve renk eklenebilir.

- Kategoriler genelleştirilebilir ( Mizah ve konu dışı birleştirilebilir ve eğer bölüm moderatörlüğü gelirse yetkililer arasında işbirliği oluşur.)

- Kısayol eklenebilir ( Hesap makinesi, saat gibi)

- Çekiliş yapılarken çekilişi olması istenen oyun hangisi? diye kullanıcılara sorulabilir.

- Forumun Genel skype adresi açılabilir.

Bunlar benim 3 yıllık gözlemim, çok uğraştım ama değer.

'' MC-TR'yi kullanıcılar geliştiriyor. ''
@Hai @Cremranyec78 @smt287 @ByFatih @TheSocial @bydemir06 @EmirYLMZ @MinecraftCelil
@Xyria @Couzens
@єρρѕ
@ByArtem @KansızKurt

Son düzenleme:
Forum uygulaması çıkartılması gerekli değil, sadece forum teması mobile uyarlanabilir.
Reklamların azaltılmasına gerek yok, bu forumdan fazla bir gelir geldiği yok, gelen paralar forumun altyapısının geliştirilmesine gidiyor, ödemelere vesaire.
Bölüm Moderatörlüğü zaten mevcut, yönetim içerisinde bulunan bir sistem, yöneticiler rapor edilen konularla ilgileniyor, diğer konuda ise elinden geldiğince bölümlerde aktiflik sağlarlar.
Kategori genişletilmesi olabilir.
Kısayollar gereksiz, saat bilgisayarınızın sağ altında bulunuyor, telefonda iseniz üst kısımda yazıyor, hesap makinası ne işe yarayacak forumda onu anlayamadım.
Forumun yöneticiler için genel bir skype adresinden bahsediyorsanız gereksiz, üyelerle zaten Forum Destek kısmında iletişim kurulabilir, sohbet istiyorsanız forum kısmındaki sohbet yerinde konuşabilirsiniz, boş yönetici zaten eşlik eder size.

Forum uygulaması çıkartılması gerekli değil, sadece forum teması mobile uyarlanabilir.
Reklamların azaltılmasına gerek yok, bu forumdan fazla bir gelir geldiği yok, gelen paralar forumun altyapısının geliştirilmesine gidiyor, ödemelere vesaire.
Bölüm Moderatörlüğü zaten mevcut, yönetim içerisinde bulunan bir sistem, yöneticiler rapor edilen konularla ilgileniyor, diğer konuda ise elinden geldiğince bölümlerde aktiflik sağlarlar.
Kategori genişletilmesi olabilir.
Kısayollar gereksiz, saat bilgisayarınızın sağ altında bulunuyor, telefonda iseniz üst kısımda yazıyor, hesap makinası ne işe yarayacak forumda onu anlayamadım.
Forumun yöneticiler için genel bir skype adresinden bahsediyorsanız gereksiz, üyelerle zaten Forum Destek kısmında iletişim kurulabilir, sohbet
istiyorsanız forum kısmındaki sohbet yerinde konuşabilirsiniz, boş yönetici zaten eşlik eder size.

Bunlar sadece bir öneri, bunları yönetim böyle yapıp gereksizleri eleyecek. bunlar benim fikirlerim değil forumdan topladım.

Benim Dusuncem Forum Sadece Minecraft Uzerine Olmak Y erine Yeni Oyunlara Serverler Eklenmeli (CS:GO. Metin2 ) Gibi Oyunlarında Serverleri Yayınlanmalı Boylece Daha Buyuk Bır Kitleye Sahip Oluruz Bu Arada Her Oyunda Butce Yeterse Foruma Ait Bır Server Olmalı Bende Dıgecektim Android Uygulaması Olsun Dıye Ama Dusunmusler

Benim Dusuncem Forum Sadece Minecraft Uzerine Olmak Y erine Yeni Oyunlara Serverler Eklenmeli (CS:GO. Metin2 ) Gibi Oyunlarında Serverleri Yayınlanmalı Boylece Daha Buyuk Bır Kitleye Sahip Oluruz Bu Arada Her Oyunda Butce Yeterse Foruma Ait Bır Server Olmalı Bende Dıgecektim Android Uygulaması Olsun Dıye Ama Dusunmusler
Bende Oyle Dusunuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl