Çözüldü Sizce Kaç Plugin olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan61SD

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Arkadaşlar ben kendimce güzel bir paket yapıyorum kendime . Lobi ffa çakmalobi ve arenapvp var şuanlık. Sizce bunların herbirinde kaç plugin olmalı . Mesela ffa 20 gibi . Kendimce lagsız yapmaya çalışıcamda

60'ı geçmemeli

Eklentiler paketlerinde bu oyunda bu kadar eklenti olur gibi bir sınır yoktur. Tamamen hayaline kalmış bir şey, dikkat etmen gereken tek şey paketin vereceği performans. Çok fazla ve ağır eklentiler bulundurursan sunucuda düşük performans alırsın.

Hocam vds inin sistemlerine bağlı. 2. si istediğin kadar plugin ekle ama böyle aşırı yüksek boyutlu fazla gerekmeyen eklentiler eklemeni tavsiye etmem tps düşüklüğüne yol açar.

Sayıya pek bakmıyor. İşlevi önemli.

Vds'nin GB'ına bağlı Olaraktan Değişir Örnek Olaraktan 1 Gb'a 30 Plugin Koyabilirsin. (Lagsız Olması İçin)

Çok yanlış bir yönlendirme yapmışsın pluginin iyi yazılmış olması önemlidir sayısı değil. 1 kötü plugin 60 tane sorunsuz pluginden daha çok sorun yaratabilir aynı zamanda o pluginlerin yerini ne ile dolduracaksın örneğin skript ile mi ?
İyi yazılmış bir plugin skriptten daha iyi performans verecektir.(Skripti kötülendin diyip karşı savunma yapmayın lütfen altını ciziyorum iyi yazılmış bir plugin)

Vds'nin GB'ına bağlı Olaraktan Değişir Örnek Olaraktan 1 Gb'a 30 Plugin Koyabilirsin. (Lagsız Olması İçin)
30 pluginin ne kadar iyi kodlandığına bağlı
Çok yanlış bir yönlendirme yapmışsın pluginin iyi yazılmış olması önemlidir sayısı değil. 1 kötü plugin 60 tane sorunsuz pluginden daha çok sorun yaratabilir aynı zamanda o pluginlerin yerini ne ile dolduracaksın örneğin skript ile mi ?
İyi yazılmış bir plugin skriptten daha iyi performans verecektir.(Skripti kötülendin diyip karşı savunma yapmayın lütfen altını ciziyorum iyi yazılmış bir plugin)
Kimse sana plugin skriptten daha iyi dedin diye savunma yapmaz çünkü doğru

30 pluginin ne kadar iyi kodlandığına bağlı

Kimse sana plugin skriptten daha iyi dedin diye savunma yapmaz çünkü doğru
valla kanka öyle ama işte anlamayanlar veya konuyu kavgaya çekmeye çalışanlar oluyor

yani her pluginin sunucuya verdiği etki farklıdır bazen 2 tane plugin dosyası bile sunucuda lagı yapan kral olurlar ama herşeyi tam bir oynanabilcek sunucuya daha fazla yüklenmemek gerekir hiç saymadım veya düşünmedim bu yüzden belirli bi sayı veremicem :/

kaç tane düzgün plugin var peki skripttin daha kötü olduğunu herkes biliyor.

Arkadaş doğru söylüyor 60 plugin demişsin fakat hangi pluginlerle 60 maksimum oluyor? belki skript ile yapmak istemedim ve basit şeyleri eklenti ile yaptım?(Örnek coin,sohbet,etiket)
Kısacası net bir şey söyelenemez

skript daha iyi demedim zaten sadece laf atmadığımı belirtip skripti seven insanlarla bir tartışma oluşsun istemedim.Aynı zamanda bir çok düzgün eklenti mevcut

max 55-60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl