Sizce hangi türde sunucu açmalıyım ? Neden ?

Sizce hangi türde sunucu açmalıyım?

• Survival

Oy: 5 35,7%
  • Boxpvp

Oy: 4 28,6%
  • Skyblock

Oy: 5 35,7%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Survival sürümünü 1.20.6 yaparak güncel sürüm yapmayı düşünüyorum. Ayrıca düşük sürüm oynayan kişiler içinde 1.16.5 e kadar destek vermeyi düşünüyorum.

Skyblock malesef herkesin çok oynadığı fakat neden sevildiğini halen daha bilemediğimiz bir tür bakalım ileride görücez. Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Opakyblock hiç açmadığım için bilgim yok emek skyblock tarzı bir sunucu düşünüyorum. Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
1.16.5'te - katmanlar yok onu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?

1.16.5'te - katmanlar yok onu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Malesef bu büyük bir sorun . Yapmayı düşündüğüm şey 1.18.2 altı sürümler ile girenleri tespit edip onları belli bir bloktan sonra aşağıya girmesini engellemek veya 1.18-1.20.6 arası destek açmak olacaktır. Şuanlık kararsızım

Malesef bu büyük bir sorun . Yapmayı düşündüğüm şey 1.18.2 altı sürümler ile girenleri tespit edip onları belli bir bloktan sonra aşağıya girmesini engellemek veya 1.18-1.20.6 arası destek açmak olacaktır. Şuanlık kararsızım
Bu seferde - katmanlara gidemediği için maden yapamayacak diye düşünüyorum. En mantıklısı 1.18-1.20.6 dediğiniz gibi veya 1.16.5 taban olabilir.

Yazın sunucu açıp tutturma ihtimalin kışın sunucu açıp tutturma ihtimalinden daha düşük. Evet yazın oyuncu artıyor fakat beraberinde 2 aylık sunucuların sayısı da artıyor. Birkaç sunucu sayarım düzenli olarak her sene haziranda açılıp eylül ayında kapatan. En iyisi 1 haftalık ara tatiller ve 15 tatil gibi zamanlarda açman. İsmini duyurman daha kolay olur ve 1 aylık sunucular o dönemlerde olmayacağı için daha yüksek oyuncu kitlesine sahip olabilirsin.

Kolay ve basit skyblock

Selamlar yaza sunucumu tekrardan açmayı planlıyorum. Bunun için en çok tercih edilen oyun modlarını ve bunların tercih edilme sebeplerini öğrenerek piyasayı ortalama bir analiz etmek istiyorum.

Yapacağım paketler genel olarak piyasada mevcut olan bütün sistemleri içerecek şekilde olup piyasada bulunamayan mevcut sistemlerde ekleyerek çıkış yapmayı düşünüyorum.

Düşüncelerinizi bekliyorum
Kanka bence SkyBlock açma piyasada çok skyblock sunucusu var gerek EmekSkyBlock olsun gerek OPSkyBlock olsun. Bu kadar skyblock sunucusu içinden tutturman zor olur. Survival sunucusu açabilirsin 1.20 sürümünde bence.

Skyblock, hiç bitmeyen bir kitlesi var.

ikisinden birini ac fakat p2w olmasin emek olsun zorlasin oyunculari bazi oyuncular cok emek sevmiyor hizli gelismeyi seviyorlar aklinda bulunsun istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl