Sizce hangi türde sunucu açmalıyım ? Neden ?

Sizce hangi türde sunucu açmalıyım?

• Survival

Oy: 5 35,7%
  • Boxpvp

Oy: 4 28,6%
  • Skyblock

Oy: 5 35,7%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.010
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Selamlar yaza sunucumu tekrardan açmayı planlıyorum. Bunun için en çok tercih edilen oyun modlarını ve bunların tercih edilme sebeplerini öğrenerek piyasayı ortalama bir analiz etmek istiyorum.

Yapacağım paketler genel olarak piyasada mevcut olan bütün sistemleri içerecek şekilde olup piyasada bulunamayan mevcut sistemlerde ekleyerek çıkış yapmayı düşünüyorum.

Düşüncelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
BoxPVP oyun türüne pek iyi bakmıyorum. Elbette güzel fakat diğer bahsettiğiniz oyun türlerine göre pek alıcı gözle bakanı yok gibi gözüküyor. Belki de ben öyle düşünüyorumdur emin değilim bu konuda.
Survival oyun türü genelde survival oyuncu kitlesi sanırım güncel sürüme dayalı. Yani survival oyuncuları genellikle en güncel minecraft sürümünde oynamayı ve yeni eşyalarla etkileşime giriyor. Bu konuda istediğiniz sunucu sğrümü etkili olabilir.
Skyblock neden bilinmez belki de yıllardır sevmemden dolayı benim favorim. Şu anda bir skyblock 1.16.5 sürümünün dahi bittiğini düşünmüyorum. Skyblock türü sevenler 1.16.5 sürümlerine eski bir sürüm olarak bakmıyorlar diye düşünüyorum.
Fikirlerim bu şekilde. Umarım aradığınız analinizi en iyi şekilde yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

BoxMining düşünebilirsiniz. Haricinde şuanda OpSkyBlock oyun modunu oynanabilir hale getirirseniz oynayanı çok olacağını düşünüyorum.

BoxPVP oyun türüne pek iyi bakmıyorum. Elbette güzel fakat diğer bahsettiğiniz oyun türlerine göre pek alıcı gözle bakanı yok gibi gözüküyor. Belki de ben öyle düşünüyorumdur emin değilim bu konuda.
Survival oyun türü genelde survival oyuncu kitlesi sanırım güncel sürüme dayalı. Yani survival oyuncuları genellikle en güncel minecraft sürümünde oynamayı ve yeni eşyalarla etkileşime giriyor. Bu konuda istediğiniz sunucu sğrümü etkili olabilir.
Skyblock neden bilinmez belki de yıllardır sevmemden dolayı benim favorim. Şu anda bir skyblock 1.16.5 sürümünün dahi bittiğini düşünmüyorum. Skyblock türü sevenler 1.16.5 sürümlerine eski bir sürüm olarak bakmıyorlar diye düşünüyorum.
Fikirlerim bu şekilde. Umarım aradığınız analinizi en iyi şekilde yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Survival sürümünü 1.20.6 yaparak güncel sürüm yapmayı düşünüyorum. Ayrıca düşük sürüm oynayan kişiler içinde 1.16.5 e kadar destek vermeyi düşünüyorum.

Skyblock malesef herkesin çok oynadığı fakat neden sevildiğini halen daha bilemediğimiz bir tür bakalım ileride görücez. Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

BoxMining düşünebilirsiniz. Haricinde şuanda OpSkyBlock oyun modunu oynanabilir hale getirirseniz oynayanı çok olacağını düşünüyorum.
Opakyblock hiç açmadığım için bilgim yok emek skyblock tarzı bir sunucu düşünüyorum. Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Survival sürümünü 1.20.6 yaparak güncel sürüm yapmayı düşünüyorum. Ayrıca düşük sürüm oynayan kişiler içinde 1.16.5 e kadar destek vermeyi düşünüyorum.

Skyblock malesef herkesin çok oynadığı fakat neden sevildiğini halen daha bilemediğimiz bir tür bakalım ileride görücez. Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Opakyblock hiç açmadığım için bilgim yok emek skyblock tarzı bir sunucu düşünüyorum. Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
EmekSkyBlock açacaksanız üst sürüm tercih edebilirsiniz, 1.16.5 pek fazla ilgi görmemeye başladı.

Emek skyblock aç piyasaya oyuncu lazım, sunucu da lazım.
Skyblock tarzına pek sıcak bakmıyorum aslında. Yeniliklere büyük çoğunlukla kapalı ve yeni birşey eklemek için gerçekten kafa yormak gerekiyor. Bu yüzden survival tarafına daha yatkınım ama bakalım hayırlısı.

Skyblock açma, şu an bir çok sunucu skyblock'a yönelmiş durumda oyuncular farklı oyun modları arayacak ve sizin sunucunuzu bulacak bu yüzden tercih edebilirsiniz.

Skyblock Aç, Hızlı kitle kazanıyor ve yeni bir sunucu için oldukça iyi kazanç sağlıyor.

açma dostum kitle ölü cr ve so'da kitlenmiş aktif bir sunucu sahibi olarak söylüyorum 300 400 çektiğim yerde 100 200 çekiyorum sunucun ne kadar kaliteli olursa olsun yüksek bir reklam bütçen gerekiyor

açma dostum kitle ölü cr ve so'da kitlenmiş aktif bir sunucu sahibi olarak söylüyorum 300 400 çektiğim yerde 100 200 çekiyorum sunucun ne kadar kaliteli olursa olsun yüksek bir reklam bütçen gerekiyor
Reklam bütçesi önemli değil önemli olan pazarlama stratejin ve sunucunun stabil olup olmadığı.

iyi kanka pazarlama stratejisi ile sunucu açıp tutturabilirsin umarım

Reklam bütçesi önemli değil önemli olan pazarlama stratejin ve sunucunun stabil olup olmadığı.
Kanka yanlış anlama da gel Hypixeli Türkiye de aç düzgün reklam yapmazsan batar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl