Sizce hangi hosting daha iyi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rbstsoul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.313
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyubu, Chroke ikisini de kullandım ikisi de gayet güzel öneririm.

@NacssHost önerim @Ada06 ile iletişime geçersen sana fiyat listesi dahil indirimleri söyler

@RobustSoul 3 Yıldır Batihostu kullanıyorum ve memnunum. Adamlar 10 yıldır bu işin içinde destek olarak ve makine olarak en iyisi bence sana Batihostu öneririm

Ben Redoya'yı öneriyorum.

Sanırım Keyubu alacağım. Hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. ;)
60 TL'lik web hosting paketini kullanıyorum 2-3 ay oldu websiteme 2 kez giriyorum 3.de siteye giremiyorum. Sürekli host kaynaklı sorunlar yaşıyoruz. İşin minecraft server kısmını bilemem ama daha web hostinglerini yönetemeyen firmanın minecraft serverlarını düzgün yapılandırılması beklenemez. Büyük bütçeli bir projen var ise farklı firmalara yönel derim.

Merhaba,
Her firma işinde başarılıdır, ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapmanız her zaman en iyisi olacaktır.
Govizyon olarak destek ekibimiz 24 saatin 18 saati aktif olarak çalışmakta ve bire bir müşteri iletişimi kurarak kısa sürede en kolay ve en kısa çözümleri sunmaktadır. Son 4 aydır ise ddos'a karşı koruma da %100'e yakın başarı elde ettik.

Eğer ihtiyacınız koruma ve birebir destek ise bizimle çalışmanız sizi isteğinize ulaştıracaktır.

Sevgiler,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl