Çözüldü Sizce DragonEvent mi CrazyEnvoy mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kruz3

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Kruz3

Discord:

Kruz#7480

Sunucum 1.16.5 Emek SkyBlock olarak açılıcak ama kararsız kaldım. Hangi eventi kullanayım CrazyEnvoy mu DragonEvent mi?

Sunucum 1.16.5 Emek SkyBlock olarak açılıcak ama kararsız kaldım. Hangi eventi kullanayım CrazyEnvoy mu DragonEvent mi?
Bence DragonEvent Kullan oyuncuları daha çok aktif tutar ve zevk verir Sandık eventi Yani (CrazyEnvoy) çoğu sunucularda olduğu için sıkıyor artık.

Envoy eventini haftanın belirli günlerinde spawn üzerinde yapıp oyunculara biraz yardım edebilirsin. (her ikiside )

Emek SkyBlock sunucusunda, oyunculara kolaylıkla eşya sağlamak yerine, onları zorlaştıracak etkinlik yapabilirsin. Kısacası, Ejderha Etkinliği. Ejderha Etkinliği'ne katılacak oyuncular elbette güçlü zırhlara ve kılıçlara ihtiyaç duyacaklar. Kolay yoldan eşya elde etmeleri yerine, zor yoldan eşya elde etmelerini sağlaman çok daha doğru olacaktır.

Envoy Eventi Artık Bir Klasik Oldu. Bir Farklılık Yapıp DragonEvent Kullanabilirsin Bence Oyunculara Daha Farklı Zevk Verir.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Değişiklik şart :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl