Çözüldü Sizce Bunlardan hangisi daha iyi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atii0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vulcan ve grimac öneririm vulcanın sağlam configleri satılıyor onuda satın alıp kurarsan bir sıkıntı kalmaz

bu zamanlarda matrix ve vulcanda aciklar var ve bypassli hilr yapilabilir bende 2sininde spigot lisansli hali var hic memnun degilim ama aac kurdukdan sonra hic hile gormedim ayar yapdik vulcanda suanda memnunum matrix en son kararin olsun bidr claim sistemi vb varsa asla kullanma timings raporu acarsanda bakabilirsin cok feci kullaniyor kisaca AAC veya lisansli VULCAN kullanmanı şiddetle öneririm
at ip bypasslıyım

AAC + SPARTAN kullanmanızı öneririm. Türkiye'nin en büyük iki sunucusu hala bu eklentileri kullanmaktadır.

Matrix adlı hile korumasını kullanmanızı önermem çok fazla açık bulunmaktadır.

Vulcan ve GrimAC kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz ama çoğunluk iyi olduğunu söylüyor yine de seçim sizindir.

AAC + SPARTAN kullanmanızı öneririm. Türkiye'nin en büyük iki sunucusu hala bu eklentileri kullanmaktadır.

Matrix adlı hile korumasını kullanmanızı önermem çok fazla açık bulunmaktadır.

Vulcan kullanmadığım için bir şey demem doğru olmaz ama çoğunluk iyi olduğunu söylüyor yine de seçim sizindir.
Arkadaşa ben tüm anticheatleri yayın açarak gösterdim tüm anticheaatleri çok güzel bypassladım matrix'dende bahsettim attığım config ile çok güzel detected ediyor bildiğin üzere config her şey değildir ama doğru ayarlandığında en ufak flagde kişiyi tespit edebiliyorsun elbette bu check eventi olduğu sürece

Arkadaşa ben tüm anticheatleri yayın açarak gösterdim tüm anticheaatleri çok güzel bypassladım matrix'dende bahsettim attığım config ile çok güzel detected ediyor bildiğin üzere config her şey değildir ama doğru ayarlandığında en ufak flagde kişiyi tespit edebiliyorsun elbette bu check eventi olduğu sürece
sağlam config atarmisin banada batuhanim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl