peki 2 tane alıp aynı anda kullanırsam çakışırmı anti chatler birde ayarlama yapmak için bildiğini bi kaynak varmıAyar yapmasını bilene hepsi çok iyi sadece sunucu performans açısından VULCAN öneriyorum. AAC bir zamanların en iyisiydi fakat şu anda pek bir iyi yanı yok.
cevaplıyım hemen aslında soru nyaratmaz ama extra check dmeektir matrix biraz daha ağır bi anticheat ama güceldir sadece killaura checkinde sorun var biraz ama vulcandan kat kat daha iyi çakışır mı konusuna gleirsek bir eklentinin uyarı kısmını başka pluginde verdirt ve geri atma olayını bir anticheatten kapat buda diğer anticheate vl gönderidğin olsunpeki 2 tane alıp aynı anda kullanırsam çakışırmı anti chatler birde ayarlama yapmak için bildiğini bi kaynak varmı
zaten vulcan kullanmayı düşünmüyorum forumda kimse önermiyor hataları varmış bi sürümde kendime op falan veriliyormuş çoğu kişi aac öneriyor büyük ihtimal aac ve matrik kullanırım sıkıntı yaratmazsacevaplıyım hemen aslında soru nyaratmaz ama extra check dmeektir matrix biraz daha ağır bi anticheat ama güceldir sadece killaura checkinde sorun var biraz ama vulcandan kat kat daha iyi çakışır mı konusuna gleirsek bir eklentinin uyarı kısmını başka pluginde verdirt ve geri atma olayını bir anticheatten kapat buda diğer anticheate vl gönderidğin olsun
aac çöp vulcanın açığı yok artık yeni sürümde düzeltildi matrix güzeldir amazaten vulcan kullanmayı düşünmüyorum forumda kimse önermiyor hataları varmış bi sürümde kendime op falan veriliyormuş çoğu kişi aac öneriyor büyük ihtimal aac ve matrik kullanırım sıkıntı yaratmazsa
2.8.5 sürümü ücretsiz fix bir şekilde yayınlandı. Eski sürümünde belli başlı yerlerde ki açığı vardı ama kapatıldı.zaten vulcan kullanmayı düşünmüyorum forumda kimse önermiyor hataları varmış bi sürümde kendime op falan veriliyormuş çoğu kişi aac öneriyor büyük ihtimal aac ve matrik kullanırım sıkıntı yaratmazsa
cevaplıyım hemen aslında soru nyaratmaz ama extra check dmeektir matrix biraz daha ağır bi anticheat ama güceldir sadece killaura checkinde sorun var biraz ama vulcandan kat kat daha iyi çakışır mı konusuna gleirsek bir eklentinin uyarı kısmını başka pluginde verdirt ve geri atma olayını bir anticheatten kapat buda diğer anticheate vl g
ücretsiz sürümü kullansam bir sıkıntı çıkmaz yaqni2.8.5 sürümü ücretsiz fix bir şekilde yayınlandı. Eski sürümünde belli başlı yerlerde ki açığı vardı ama kapatıldı.
speltura
GrimAC bu korumaların hepsi çöp işlevi yok hilelerin tamamını engellemiyorAAC
VULCAN
SPARTAN
MATRİX
sizce bu anti chatlerden hangisi daha iyi ya da bildiğiniz güzel bir anti chate varmı
hiç bi anticheat engellemiyor polar intave grimac piyasada olan hepsi aralarında en iyisi matrixGrimAC bu korumaların hepsi çöp işlevi yok hilelerin tamamını engellemiyor
speltura
hayır en iyisi şuan da grim ve polar anticheat matrix gördüğüm en çöpten hile koruması olabilirhiç bi anticheat engellemiyor polar intave grimac piyasada olan hepsi aralarında en iyisi matrix
hayır en iyisi şuan da grim ve polar anticheat matrix gördüğüm en çöpten hile koruması olabilir

apcu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!