Çözüldü Sizce Bunlardan hangisi daha iyi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atii0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atii0

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
AAC
VULCAN
SPARTAN
MATRİX

sizce bu anti chatlerden hangisi daha iyi ya da bildiğiniz güzel bir anti chate varmı

Ayar yapmasını bilene hepsi çok iyi sadece sunucu performans açısından VULCAN öneriyorum. AAC bir zamanların en iyisiydi fakat şu anda pek bir iyi yanı yok.

Ayar yapmasını bilene hepsi çok iyi sadece sunucu performans açısından VULCAN öneriyorum. AAC bir zamanların en iyisiydi fakat şu anda pek bir iyi yanı yok.
peki 2 tane alıp aynı anda kullanırsam çakışırmı anti chatler birde ayarlama yapmak için bildiğini bi kaynak varmı

peki 2 tane alıp aynı anda kullanırsam çakışırmı anti chatler birde ayarlama yapmak için bildiğini bi kaynak varmı
cevaplıyım hemen aslında soru nyaratmaz ama extra check dmeektir matrix biraz daha ağır bi anticheat ama güceldir sadece killaura checkinde sorun var biraz ama vulcandan kat kat daha iyi çakışır mı konusuna gleirsek bir eklentinin uyarı kısmını başka pluginde verdirt ve geri atma olayını bir anticheatten kapat buda diğer anticheate vl gönderidğin olsun

cevaplıyım hemen aslında soru nyaratmaz ama extra check dmeektir matrix biraz daha ağır bi anticheat ama güceldir sadece killaura checkinde sorun var biraz ama vulcandan kat kat daha iyi çakışır mı konusuna gleirsek bir eklentinin uyarı kısmını başka pluginde verdirt ve geri atma olayını bir anticheatten kapat buda diğer anticheate vl gönderidğin olsun
zaten vulcan kullanmayı düşünmüyorum forumda kimse önermiyor hataları varmış bi sürümde kendime op falan veriliyormuş çoğu kişi aac öneriyor büyük ihtimal aac ve matrik kullanırım sıkıntı yaratmazsa

zaten vulcan kullanmayı düşünmüyorum forumda kimse önermiyor hataları varmış bi sürümde kendime op falan veriliyormuş çoğu kişi aac öneriyor büyük ihtimal aac ve matrik kullanırım sıkıntı yaratmazsa
aac çöp vulcanın açığı yok artık yeni sürümde düzeltildi matrix güzeldir ama

2.8.5 sürümü ücretsiz fix bir şekilde yayınlandı. Eski sürümünde belli başlı yerlerde ki açığı vardı ama kapatıldı.

cevaplıyım hemen aslında soru nyaratmaz ama extra check dmeektir matrix biraz daha ağır bi anticheat ama güceldir sadece killaura checkinde sorun var biraz ama vulcandan kat kat daha iyi çakışır mı konusuna gleirsek bir eklentinin uyarı kısmını başka pluginde verdirt ve geri atma olayını bir anticheatten kapat buda diğer anticheate vl g

2.8.5 sürümü ücretsiz fix bir şekilde yayınlandı. Eski sürümünde belli başlı yerlerde ki açığı vardı ama kapatıldı.
ücretsiz sürümü kullansam bir sıkıntı çıkmaz yaqni

AAC
VULCAN
SPARTAN
MATRİX

sizce bu anti chatlerden hangisi daha iyi ya da bildiğiniz güzel bir anti chate varmı
GrimAC bu korumaların hepsi çöp işlevi yok hilelerin tamamını engellemiyor

hiç bi anticheat engellemiyor polar intave grimac piyasada olan hepsi aralarında en iyisi matrix
hayır en iyisi şuan da grim ve polar anticheat matrix gördüğüm en çöpten hile koruması olabilir

Vulcan + GrimAC kullanabilirsiniz. İkisi de ücretsiz (vulcanın 2.8.5 sürümü) Configi ayarlamazsanız hiçbir işe yaramaz bunu da belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl