Çözüldü Sizce Bunlardan hangisi daha iyi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atii0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grim ve Vulcan ikilisini tercih edebilirsiniz, Inventory gibi basit modülleri ise AntiCheatAddition eklentisi ile fixleyebilirsiniz.
ACA oldukça iyi bir yardımcı anticheatdir

Vulcan + GrimAC kullanabilirsiniz. İkisi de ücretsiz (vulcanın 2.8.5 sürümü) Configi ayarlamazsanız hiçbir işe yaramaz bunu da belirteyim.
peki vulcan config için yardım edebilicek biri varmı kafam karıştı herkes farklı bir şey söylüyor ac olarak

hiç bi anticheat engellemiyor polar intave grimac piyasada olan hepsi aralarında en iyisi matrix
Matrix kullanan pika networkun hazin sonunu hiç unutmuyorum ondan belli hiç matrix sevmem.

AAC
VULCAN
SPARTAN
MATRİX

sizce bu anti chatlerden hangisi daha iyi ya da bildiğiniz güzel bir anti chate varmı
bu zamanlarda matrix ve vulcanda aciklar var ve bypassli hilr yapilabilir bende 2sininde spigot lisansli hali var hic memnun degilim ama aac kurdukdan sonra hic hile gormedim ayar yapdik vulcanda suanda memnunum matrix en son kararin olsun bidr claim sistemi vb varsa asla kullanma timings raporu acarsanda bakabilirsin cok feci kullaniyor kisaca AAC veya lisansli VULCAN kullanmanı şiddetle öneririm

bu zamanlarda matrix ve vulcanda aciklar var ve bypassli hilr yapilabilir bende 2sininde spigot lisansli hali var hic memnun degilim ama aac kurdukdan sonra hic hile gormedim ayar yapdik vulcanda suanda memnunum matrix en son kararin olsun bidr claim sistemi vb varsa asla kullanma timings raporu acarsanda bakabilirsin cok feci kullaniyor kisaca AAC veya lisansli VULCAN kullanmanı şiddetle öneririm
peki aac kullanırsam config açısından yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl