Sizce Bu Evrende Yalnız Mıyız, Uzaylılar, Ufolar Gerçek Olabilir Mi? / Tartışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Itchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.516
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Itchy

HAM!!
Elmaslar
121
Minecraft
Itchy
Facebook
mctrcom
X
mctrcom

Discord:

Itchy#6233

mctr.png

Selam dostlar. Karşınıza değişik veya normal bir soruyla geldim. Nasıl biçimlendirirseniz size kalmış :). Beyler bayanlar sizce biz bu Evren dediğimiz başı sonu olmayan bir yerde yalnız mıyız? Uzaylılar olabilir mi?

Benim düşünceme göre yalnızız demek daha çok mantıklı geliyor. Bilmiyorum, belki bazı Amerikanların dedikleri gibi uzaylılar var ve bizden daha çok gelişmişler.

Varsa inşallah otostopçunun galaksi rehberindeki gibidir. Şöyle temizinden bir havlu alır kaçarız :D

Evet varlar neden varlıklarını bize belli etmediklerini hemen açıklayayım. Vergiler tarafından okşanmaktan korktukları için.

Evet varlar neden varlıklarını bize belli etmediklerini hemen açıklayayım. Vergiler tarafından okşanmaktan korktukları için.
Vergi olayına katılıyorum :D ama sadece vergiden kaçan uzaylılar değil gibi xD

Ben uzaylıların varolduklarını düşünüyorum, muhtemelen bizden çok çok uzaklarda oldukları için daha ışıkları bile bize ulaşmadı aynı şekilde onlar da bizim dünyamıza bakıp bomboş bir yer görüyor olabilirler. Milyonlarca ışık yılı uzakta kesinlikle bizden çok daha gelişmiş canlılar yaşadığını düşünüyorum ben, umarım başımıza bela olmazlar :)

Ben uzaylıların varolduklarını düşünüyorum, muhtemelen bizden çok çok uzaklarda oldukları için daha ışıkları bile bize ulaşmadı aynı şekilde onlar da bizim dünyamıza bakıp bomboş bir yer görüyor olabilirler. Milyonlarca ışık yılı uzakta kesinlikle bizden çok daha gelişmiş canlılar yaşadığını düşünüyorum ben, umarım başımıza bela olmazlar :)
Demi, sonra dönmeyelim Transformers'e :'D

Ekli dosyayı görüntüle 162829

Selam dostlar. Karşınıza değişik veya normal bir soruyla geldim. Nasıl biçimlendirirseniz size kalmış :). Beyler bayanlar sizce biz bu Evren dediğimiz başı sonu olmayan bir yerde yalnız mıyız? Uzaylılar olabilir mi?

Benim düşünceme göre yalnızız demek daha çok mantıklı geliyor. Bilmiyorum, belki bazı Amerikanların dedikleri gibi uzaylılar var ve bizden daha çok gelişmişler.

Dostum selam. Bana kalırsa başka gezegenlerde hayat oluşmaması için bir sebep yok. Din ile bakmazsak olaya insanlar bu şartlar altında yaşayabilecek şekilde evrildiler. Aynı şekilde başka gezegenlerde de farklı canlılar oralarda yaşayabilecek şekilde evrimleşmiş olabilirler. Olmaması için hiçbir sebep yok.

Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
?

Dostum selam. Bana kalırsa başka gezegenlerde hayat oluşmaması için bir sebep yok. Din ile bakmazsak olaya insanlar bu şartlar altında yaşayabilecek şekilde evrildiler. Aynı şekilde başka gezegenlerde de farklı canlılar oralarda yaşayabilecek şekilde evrimleşmiş olabilirler. Olmaması için hiçbir sebep yok.

Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
?
Din ile bakmaya kalkarsak da: Yanılmıyorsam Kur'an-ı Kerim'de 18.000 alemin varlığından bahsediliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 162829

Olabilme ihtimali çok yüksek aslında.

Din ile bakmaya kalkarsak da: Yanılmıyorsam Kur'an-ı Kerim'de 18.000 alemin varlığından bahsediliyor.
Bu alemler bizim evrenimizde gibi bir bilgi yok dostum. Onların keni alemi var kendine has. Aynı yerde bulunuyoruz veya farklı yerde bulunuyoruz gibi bir ibareye rastlamadım. Ama uzaylı kavramına uyacak bir metin kur-an'da geçmemiştir.

Öyle yaptın diye söylemiyorum : Bu gibi konuları asla din ile bağdaştırmaya kalkmayın. Ulaşacağınız tek nokta "allah büyüktür" olacaktır.

Son düzenleme:
bence evrende bizden farklı ırklar var ama bunu öğrenmemiz şuan zor gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl