Sizce bir PVP sunucu nasıl olmalıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlhan Demir

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
23
Yakında PVP sunucusu açıcağım için size soru sormak istedim çünkü takınıtımı MC-TR den yapacağım sizce bir PVP sunucu nasıl olmalıdır ? @Breakthrough

Son düzenleme:
Breakthrough u tanımıyorum ama iyi fikri olduğuna eminim. Ben kendi kriterlerimi söyleyeyim :
İlk olarak kesinlikle minecraft son sürümü olmalı , alt sürümlerde dahil (1.12.1 varken 1.12 kullanılmamalı) sebebi ise şu ; yeni bir versiyon yayınlandığında tüm hile yapımcıları onun hilesini yapmaya başlar. Böyle sürekli sürümleri güncelleyerek olabildiğince hilesiz bir oyun keyfi süreriz.
İkinci olarak ; PvP itemleri dengeli olmalı (örnek ; deri seti olan biri ile elmas kılıç vermek dengesiz bi pvp olur) benim tercihim 2 tarafta da demir set + taş kılıç.

Breakthrough u tanımıyorum ama iyi fikri olduğuna eminim. Ben kendi kriterlerimi söyleyeyim :
İlk olarak kesinlikle minecraft son sürümü olmalı , alt sürümlerde dahil (1.12.1 varken 1.12 kullanılmamalı) sebebi ise şu ; yeni bir versiyon yayınlandığında tüm hile yapımcıları onun hilesini yapmaya başlar. Böyle sürekli sürümleri güncelleyerek olabildiğince hilesiz bir oyun keyfi süreriz.
İkinci olarak ; PvP itemleri dengeli olmalı (örnek ; deri seti olan biri ile elmas kılıç vermek dengesiz bi pvp olur) benim tercihim 2 tarafta da demir set + taş kılıç.
Teşekkür ederim

Kendine Ait Skriptleri Olmalı Diğer PVP Serverlerinde Olmayan Eklentiler Kullanmalı veya Üretmeli
PVP Serverleri arasında İnovasyon Yaratmalı
Hilecilerin Oyuncuların Oyun Deneyimlerini Zedelemelerini Engellemeli

Kendine Ait Skriptleri Olmalı Diğer PVP Serverlerinde Olmayan Eklentiler Kullanmalı veya Üretmeli
PVP Serverleri arasında İnovasyon Yaratmalı
Hilecilerin Oyuncuların Oyun Deneyimlerini Zedelemelerini Engellemeli
Sanada teşekkür ederim

GreenPvP olmalı.

Herkese Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl