İlhan Demir
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yakında PVP sunucusu açıcağım için size soru sormak istedim çünkü takınıtımı MC-TR den yapacağım sizce bir PVP sunucu nasıl olmalıdır ? @Breakthrough
Son düzenleme:
IYusuf_SelmanI#3770
Teşekkür ederimBreakthrough u tanımıyorum ama iyi fikri olduğuna eminim. Ben kendi kriterlerimi söyleyeyim :
İlk olarak kesinlikle minecraft son sürümü olmalı , alt sürümlerde dahil (1.12.1 varken 1.12 kullanılmamalı) sebebi ise şu ; yeni bir versiyon yayınlandığında tüm hile yapımcıları onun hilesini yapmaya başlar. Böyle sürekli sürümleri güncelleyerek olabildiğince hilesiz bir oyun keyfi süreriz.
İkinci olarak ; PvP itemleri dengeli olmalı (örnek ; deri seti olan biri ile elmas kılıç vermek dengesiz bi pvp olur) benim tercihim 2 tarafta da demir set + taş kılıç.
Sanada teşekkür ederimKendine Ait Skriptleri Olmalı Diğer PVP Serverlerinde Olmayan Eklentiler Kullanmalı veya Üretmeli
PVP Serverleri arasında İnovasyon Yaratmalı
Hilecilerin Oyuncuların Oyun Deneyimlerini Zedelemelerini Engellemeli
bilektugrul
Demek istediği kendi sunucusuna girip bakmanız, bir PVP sunucusu için ne gereklidir, Ali bu konuda ne yöntemler kullanmış buna bakmanızı istiyor :DGreenPvP olmalı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!