Çözüldü Siteden vip alınca oyuna geçirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheLite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheLite

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
TheLite

Discord:

TheLite #0098

Merhabalar benim istediğim mesela adam siteden vip alıcak ve onu oyuna geçirecek yaptım fakat çakmalobiye gidiyor komut onu nasıl diğer sunucuma yönlendirebilirim? (sunucular bungeecord ile bağlı sıkıntısız çalışıyor)

websend'i vip almasını istediğin sunucuya kur. sonra web sitede sunucu ekle'den portları aynı olacak şekilde ekle. sonrasında ürünü ekleyip sunucuyu seç. tüm olay portlarda dönüyor. işi bilen birisi açıkça anlatır. benim bilgim bu kadar.

websend'i vip almasını istediğin sunucuya kur. sonra web sitede sunucu ekle'den portları aynı olacak şekilde ekle. sonrasında ürünü ekleyip sunucuyu seç. tüm olay portlarda dönüyor. işi bilen birisi açıkça anlatır. benim bilgim bu kadar.
Websendi diğer sunucuya kurarsam siteden kayıt olanlar authmeye yönlendirmeyicek işte

İki sunucuyada ayrı websend kurucam galiba deneyip gelicem yinede teşekkürler dostum

Merhabalar benim istediğim mesela adam siteden vip alıcak ve onu oyuna geçirecek yaptım fakat çakmalobiye gidiyor komut onu nasıl diğer sunucuma yönlendirebilirim? (sunucular bungeecord ile bağlı sıkıntısız çalışıyor)
Aktarmak istediğiniz sunucuyuda eklemelisiniz.Sadece sunucu ip ile olmaz bu iş, o sunucunun plugins kısmına da websend kurmalısınız.Orada da çakmalobide yaptığınız ayarların aynısını yapmalısınız.Kullanacağınız tüm sunucularda port farklı olmalı.

Websend ile authme nin bir bağlantısı yok ikisi farklı şeyler authme configini sitenle eşleştirirsen siteden kayıt olursa oyuna oyundan kayıt olursa siteye aktarır hepsi aynı yerde toplanır websend ise siteden ürün alındığında sunucuya komut gönderir

Herkese teşekkürler konu çözüldü kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl