TheLite
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- TheLite
Discord:
TheLite #0098
TheLite #0098
TheLite #0098
Websendi diğer sunucuya kurarsam siteden kayıt olanlar authmeye yönlendirmeyicek iştewebsend'i vip almasını istediğin sunucuya kur. sonra web sitede sunucu ekle'den portları aynı olacak şekilde ekle. sonrasında ürünü ekleyip sunucuyu seç. tüm olay portlarda dönüyor. işi bilen birisi açıkça anlatır. benim bilgim bu kadar.
TheLite #0098
İki sunucuyada ayrı websend kurucam galiba deneyip gelicem yinede teşekkürler dostumwebsend'i vip almasını istediğin sunucuya kur. sonra web sitede sunucu ekle'den portları aynı olacak şekilde ekle. sonrasında ürünü ekleyip sunucuyu seç. tüm olay portlarda dönüyor. işi bilen birisi açıkça anlatır. benim bilgim bu kadar.
BlackKpoT#3087
Aktarmak istediğiniz sunucuyuda eklemelisiniz.Sadece sunucu ip ile olmaz bu iş, o sunucunun plugins kısmına da websend kurmalısınız.Orada da çakmalobide yaptığınız ayarların aynısını yapmalısınız.Kullanacağınız tüm sunucularda port farklı olmalı.Merhabalar benim istediğim mesela adam siteden vip alıcak ve onu oyuna geçirecek yaptım fakat çakmalobiye gidiyor komut onu nasıl diğer sunucuma yönlendirebilirim? (sunucular bungeecord ile bağlı sıkıntısız çalışıyor)
Minezoid#4994
BlackKpoT#3087
Portunu değiştirirseniz bir sıkıntı yaşamazsınız.Websendi diğer sunucuya kurarsam siteden kayıt olanlar authmeye yönlendirmeyicek işte
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!