MuhammedSolak12
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 8
WebSend İle Bağladım fakat ben mesela 5 tl ye vip yetkisi satmak istiyorum veya skin üyeliği bunu nasıl yapabilirimBunu açtığınız bir önceki konuda belirtmiştim, sunucunuzu websiteye Websend plugini ile bağlayabilirsiniz. Bunun yanında süreli VIP satmak istiyorsanız, ya LuckPerms pluginini kullanın ya da Groupmanager ve VipZero pluginlerini kullanın. İnternete Websend kurulum yazacak olursanız bunun hakkında yönlendirici videolar çıkacaktır.
Websitenizi kullandığınız hosttan aldıysanız size admin paneli verilmesi lazım. O admin panelinden ürün ekleme/çıkarma gibi her şeyi yapabiliyorsunuz. Bu admin paneli konusunda yardımcı olamayacağım ne yazık ki, hangi hostu kullanıyorsanız onun yetkili ekibi ile iletişime geçin.WebSend İle Bağladım fakat ben mesela 5 tl ye vip yetkisi satmak istiyorum veya skin üyeliği bunu nasıl yapabilirim
Abilerim Play.tc site kullanmayı biliyorum ama bu komutu diyelim oyun adım mami98 sadece kendime nasıl verebilirim yada herhangi birine
manuadd %player% vip yazacaksın bu kadar. Yani oyun içi komut ile aynı mantık, sadece / yok.
Essentials kullandığını varsayaraktan,Kanka onu biliyorum onlar ayarlı ben farklı olarak sadece fly yetkisi satmak istiyorum sadece alan kişiye bu perm verilcek skript lazım sanırım veya plugin bulamadım onu
manuaddp %player% essentials.flyDenicem şuan teşekkür ederimEssentials kullandığını varsayaraktan,manuaddp %player% essentials.fly
Oldu hocam çok teşekkür ederim <3Essentials kullandığını varsayaraktan,manuaddp %player% essentials.fly
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!