Bulundu Siteden Fly Yetkisi Satma VB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammedSolak12

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Merhaba arkadaşlar site üzeründen vip üyelik satabilirimiyim hangi pluginle nasıl yapacağım satın alan kişide /fly yetkisi olacak ve buna benzer şeyler

Bunu açtığınız bir önceki konuda belirtmiştim, sunucunuzu websiteye Websend plugini ile bağlayabilirsiniz. Bunun yanında süreli VIP satmak istiyorsanız, ya LuckPerms pluginini kullanın ya da Groupmanager ve VipZero pluginlerini kullanın. İnternete Websend kurulum yazacak olursanız bunun hakkında yönlendirici videolar çıkacaktır.

Bunu açtığınız bir önceki konuda belirtmiştim, sunucunuzu websiteye Websend plugini ile bağlayabilirsiniz. Bunun yanında süreli VIP satmak istiyorsanız, ya LuckPerms pluginini kullanın ya da Groupmanager ve VipZero pluginlerini kullanın. İnternete Websend kurulum yazacak olursanız bunun hakkında yönlendirici videolar çıkacaktır.
WebSend İle Bağladım fakat ben mesela 5 tl ye vip yetkisi satmak istiyorum veya skin üyeliği bunu nasıl yapabilirim

WebSend İle Bağladım fakat ben mesela 5 tl ye vip yetkisi satmak istiyorum veya skin üyeliği bunu nasıl yapabilirim
Websitenizi kullandığınız hosttan aldıysanız size admin paneli verilmesi lazım. O admin panelinden ürün ekleme/çıkarma gibi her şeyi yapabiliyorsunuz. Bu admin paneli konusunda yardımcı olamayacağım ne yazık ki, hangi hostu kullanıyorsanız onun yetkili ekibi ile iletişime geçin.

Websend ve Websender eklentileriyle site ve sunucu arasında bağlantı kurabiliyorsun. Siteyi nasıl yöneteceğini soruyorsan kullandığın scriptim adını vermen daha iyi olur. Böylece bilen veya kullanan kişiler daha kapsamlı bir yanıt verir. Ama mevcut scriptlerin çoğunda bu iş kolay sayılır, biraz kurcalaman lazım sadece.

Son düzenleme:
Abilerim Play.tc site kullanmayı biliyorum ama bu komutu diyelim oyun adım mami98 sadece kendime nasıl verebilirim yada herhangi birine

Abilerim Play.tc site kullanmayı biliyorum ama bu komutu diyelim oyun adım mami98 sadece kendime nasıl verebilirim yada herhangi birine

Nasıl yapacağın zaten gayet net anlatılmış.

1601835057495.png

Onun dışında atıyorum GroupManager kullanıyorsun ve ürün olarak özel üyelik ekleyeceksin.

Komut satırına manuadd %player% vip yazacaksın bu kadar. Yani oyun içi komut ile aynı mantık, sadece / yok.

Kanka onu biliyorum onlar ayarlı ben farklı olarak sadece fly yetkisi satmak istiyorum sadece alan kişiye bu perm verilcek skript lazım sanırım veya plugin bulamadım onu

ürün satabilmek için sanal pos a ihtiyacınız var. ya kendiniz bir sanal pos satın alıp website yaptırıp ona entegre ettireceksiniz ya da hazır web scriptler kullanarak kolayca bu zahmetten kurtulacaksınız. komut satırına hangi yetki eklentisini kullanıyorsanız onun perm verme komutunu yazacaksınız.

Kanka onu biliyorum onlar ayarlı ben farklı olarak sadece fly yetkisi satmak istiyorum sadece alan kişiye bu perm verilcek skript lazım sanırım veya plugin bulamadım onu
Essentials kullandığını varsayaraktan, manuaddp %player% essentials.fly

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl