Aslında şuanda çalışmalarına başladım bildiğim kadarıyla şuanda sadece siteden kayıt olmalı 1 tane tasarım paylaşılmış ve oda çok eski olduğu için kurulumda mysql hatalarıyla dolu daha hoş bir tasarım üzerine kayıt olma sistemi kurmayı çalışacam.Servere Kayıt Olunabilen Bir Scrip Kodlayabilirseniz Çok İyi Olur. Teşekkürler
Teşekkürler. En az 1 aydır arıyorum. Yaparsanız çok rahatlayacağım :DAslında şuanda çalışmalarına başladım bildiğim kadarıyla şuanda sadece siteden kayıt olmalı 1 tane tasarım paylaşılmış ve oda çok eski olduğu için kurulumda mysql hatalarıyla dolu daha hoş bir tasarım üzerine kayıt olma sistemi kurmayı çalışacam.
mudlusamoi#5646
Olabilir de fakat yani aslında biraz kodlama bilgisi olan arkadaşlar için gerekmeyebilir anasayfa kodlarını kopyalayıp yeni sayfa açabilirler.Güzel bir kodlama ama daha fazla sayfa olabilirdi mesela vipbilgi, server özellikleri, kuralları vb.
2. versionunu çıkarmanızı öneririm.
mudlusamoi#5646
Olabilir ancak kendin yapıp koyarsan daha emek vermiş olursun, ayrıca emek ekmek demektir :)Olabilir de fakat yani aslında biraz kodlama bilgisi olan arkadaşlar için gerekmeyebilir anasayfa kodlarını kopyalayıp yeni sayfa açabilirler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!