Çözüldü Site Tasarım 3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mazlum2143
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazlum2143

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
32

Discord:

elfen#1953

Konu kaldırıldı.

Son düzenleme:
Yine iyi gidiyorsun. Başarılar...

Bu arada HTML sorularınız ve kod isteğiniz olursa benden yardım alabilirsiniz.

Servere Kayıt Olunabilen Bir Scrip Kodlayabilirseniz Çok İyi Olur. Teşekkürler

Servere Kayıt Olunabilen Bir Scrip Kodlayabilirseniz Çok İyi Olur. Teşekkürler
Aslında şuanda çalışmalarına başladım bildiğim kadarıyla şuanda sadece siteden kayıt olmalı 1 tane tasarım paylaşılmış ve oda çok eski olduğu için kurulumda mysql hatalarıyla dolu daha hoş bir tasarım üzerine kayıt olma sistemi kurmayı çalışacam.

Aslında şuanda çalışmalarına başladım bildiğim kadarıyla şuanda sadece siteden kayıt olmalı 1 tane tasarım paylaşılmış ve oda çok eski olduğu için kurulumda mysql hatalarıyla dolu daha hoş bir tasarım üzerine kayıt olma sistemi kurmayı çalışacam.
Teşekkürler. En az 1 aydır arıyorum. Yaparsanız çok rahatlayacağım :D

Güzel bir kodlama ama daha fazla sayfa olabilirdi mesela vipbilgi, server özellikleri, kuralları vb.
2. versionunu çıkarmanızı öneririm.

Güzel bir kodlama ama daha fazla sayfa olabilirdi mesela vipbilgi, server özellikleri, kuralları vb.
2. versionunu çıkarmanızı öneririm.
Olabilir de fakat yani aslında biraz kodlama bilgisi olan arkadaşlar için gerekmeyebilir anasayfa kodlarını kopyalayıp yeni sayfa açabilirler.

Olabilir de fakat yani aslında biraz kodlama bilgisi olan arkadaşlar için gerekmeyebilir anasayfa kodlarını kopyalayıp yeni sayfa açabilirler.
Olabilir ancak kendin yapıp koyarsan daha emek vermiş olursun, ayrıca emek ekmek demektir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl