site reklam dolu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirmir0dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 311

Mirmir0dev

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Minecraft
iammirmir

Discord:

mirmir_devv

site reklam dolu

olsun abi reklam engelleyici kullan istersen

Opera Reklam Engelleyici Babaaa

Site olması gerektiği gibi yerli yerinde reklamlarla oluşuyor en azından. Burası Minecraft forumu ve insanların burayı kullanma amacı ya sunucularını tanıtmak ya da teknik destek almaları. Buradan ekmek yiyen bir çok kişi var, büyük kitlelere hizmet sağlayan bir forum sitesi için az bile koyulan reklamlar. Ekmek parası kolay kazanılmıyor, foruma girdiğinde reklamı gizleme seçeneği bile sunuluyor. 3 gün gösterme yazısına tıkladığında pop-up reklamını engelleyebilirsin.

Site olması gerektiği gibi yerli yerinde reklamlarla oluşuyor en azından. Burası Minecraft forumu ve insanların burayı kullanma amacı ya sunucularını tanıtmak ya da teknik destek almaları. Buradan ekmek yiyen bir çok kişi var, büyük kitlelere hizmet sağlayan bir forum sitesi için az bile koyulan reklamlar. Ekmek parası kolay kazanılmıyor, foruma girdiğinde reklamı gizleme seçeneği bile sunuluyor. 3 gün gösterme yazısına tıkladığında pop-up reklamını engelleyebilirsin.
bencede sağ ve solada dikey reklam yerleştirilebilir

1775688569867.webp

Forumda görüntülenen aktif reklamlardan rahatsız olan kullanıcılarımız, tarayıcılarına reklam engelleyici uzantısı kurarak bu içerikleri filtreleyebileceklerini hatırlatmak isteriz. Forumun sürdürülebilirliğini sağlayabilmesi ve hizmetlerini kesintisiz sürdürebilmesi adına belirli düzeyde maddi gelire ihtiyaç duyulmaktadır. Ek olarak reklam engelleyici kullanmasanız bile bazı aktif reklamları 3 gün süreyle kapatabiliyorsunuz.

Bu konu ile ilgili pek de yorum yapmayı ya da eleştirmeyi uygun görmüyorum. Dedikleri gibi, reklamları engelleyiciler ve bazı mekanikler sayesinde bir şekilde kapatabiliyoruz. Sonuçta bu sitenin yürüyebilmesi için gelir şart. YouTube gibi muazzam işleyen bir yerde de aynı reklamları görüyoruz.

Benim espriyle belirtmek istediğim nokta ise, bu reklamların şu anda komik geldiği gibi ileride önümüze daha sık çıkabilecek olmasıdır

Sonuçta insan doyumsuzdur umarım aklımdakilerini size anlatabilmişimdir!

Sitedeki reklam görmek istemeyenler veya fazla görenlerin hepsi destek için premium alsa ve bu reklamlar hala devam etse o zaman konu ayrı bir şekilde tartışılır.

hangi adblockmus bu
ben brave adblock kullaniyorum
tum siteleri blokluyor ama nedense mctr disinda

ve benreklam olmasi demiyorum zaten
dozunda yapilmali
her yerden bir reklam fiskiriyor
soldan ustten ve daha fazlasi ve burasi bir forum degilmi ? burasi reklam alanimi ?
forumda 100 post varsa 60 gibi bir sayisi reklam

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl