Mirmir0dev
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- iammirmir
Discord:
mirmir_devv
mirmir_devv
westdeklot
ilovemaju
Site olması gerektiği gibi yerli yerinde reklamlarla oluşuyor en azından. Burası Minecraft forumu ve insanların burayı kullanma amacı ya sunucularını tanıtmak ya da teknik destek almaları. Buradan ekmek yiyen bir çok kişi var, büyük kitlelere hizmet sağlayan bir forum sitesi için az bile koyulan reklamlar. Ekmek parası kolay kazanılmıyor, foruma girdiğinde reklamı gizleme seçeneği bile sunuluyor. 3 gün gösterme yazısına tıkladığında pop-up reklamını engelleyebilirsin.site reklam dolu
westdeklot
bencede sağ ve solada dikey reklam yerleştirilebilirSite olması gerektiği gibi yerli yerinde reklamlarla oluşuyor en azından. Burası Minecraft forumu ve insanların burayı kullanma amacı ya sunucularını tanıtmak ya da teknik destek almaları. Buradan ekmek yiyen bir çok kişi var, büyük kitlelere hizmet sağlayan bir forum sitesi için az bile koyulan reklamlar. Ekmek parası kolay kazanılmıyor, foruma girdiğinde reklamı gizleme seçeneği bile sunuluyor. 3 gün gösterme yazısına tıkladığında pop-up reklamını engelleyebilirsin.
sadecekin
sana katılmıyorum dostum direk bet siteleri gibi olmalı bence çerçeve olmalı ve çerçevenin dışı reklam olmalı içinde forumda takıl
swoxyi
BloodyX#4069
Evet siteden soğutmak için güzel bir fikir.
westdeklot
westdeklot
mirmir_devv
mirmir_devv
westdeklot
hangi adblockmus bu
ben brave adblock kullaniyorum
tum siteleri blokluyor ama nedense mctr disinda
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!