Eren#0007
ultraopskyblock yazmayı unutmuşumKankam sunucunun hangi tarz olacağını söylemeden ben sana nasıl öneri yapayım.
Girişte 999 elmas sp ver yeterli.ultraopskyblock yazmayı unutmuşum
Elmas değil Elmas Blok olacak :DGirişte 999 elmas sp ver yeterli.
SwapsKe#6314
Az o az oyunculara girişte 50 elmas sp viplere 500 elmas blok SPKanka Şimdi 10 20 Spawnerla Bi Başlıyoz Tamammı Sonra Vipler 10 20 30 40 Tl Oluyo Viplerin Hepsine En Az 50-100 Spawner Koyuyosun
Sonra Herkez Çok Eğleniyo Çok Zengin Oluyosun Bu Kadar :D.
Şaka Bi Yana OpSky Sıkmadımı Artık.
vallaha çok teşekkür ederim dalga geçiyorlar. dediğiniz gibi wand sistemi güzel olabilir.Adam sizden sistem istemiş siz dalga geçiyorsunuz isiniz gücünüz post kasmak adam sistem demiş sistemmm.
Kardeş eğer uop yapicaksin insanlarda çok blok olur wand sistemi ekliyebilirsin bloklari dizmeleri kolay olur
istedin sistem bende mevcut kardeşim discord ekle atıyım her türlü konuda yardımcı olurum dcden yazman yeterlivallaha çok teşekkür ederim dalga geçiyorlar. dediğiniz gibi wand sistemi güzel olabilir.
çok teşekkür ederim ben zaten paketi yaptırcagım kişiye söyledim yapacakistedin sistem bende mevcut kardeşim discord ekle atıyım her türlü konuda yardımcı olurum dcden yazman yeterli
Discord: Arda#6888 ekle
sunucunuzda çok güzel tebrikler.istedin sistem bende mevcut kardeşim discord ekle atıyım her türlü konuda yardımcı olurum dcden yazman yeterli
Discord: Arda#6888 ekle
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!