Çözüldü Sistem Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArrowAlperen

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
83
Minecraft
BlackyHD
Merhaba Arkadaşlar Bunu Nereye Yazcam Bilemedim Ama Buraya Yazıyorum
Sunucu Paketi Yaptırcam Sizce içinde ne sistemler ne pluginler olabilir
yorum olarak atmayı unutmayın. (ULTRAOPSKYBLOCK)

Son düzenleme:
Kankam sunucunun hangi tarz olacağını söylemeden ben sana nasıl öneri yapayım.

Kanka Şimdi 10 20 Spawnerla Bi Başlıyoz Tamammı Sonra Vipler 10 20 30 40 Tl Oluyo Viplerin Hepsine En Az 50-100 Spawner Koyuyosun
Sonra Herkez Çok Eğleniyo Çok Zengin Oluyosun Bu Kadar :D.

Şaka Bi Yana OpSky Sıkmadımı Artık.

Kanka Şimdi 10 20 Spawnerla Bi Başlıyoz Tamammı Sonra Vipler 10 20 30 40 Tl Oluyo Viplerin Hepsine En Az 50-100 Spawner Koyuyosun
Sonra Herkez Çok Eğleniyo Çok Zengin Oluyosun Bu Kadar :D.

Şaka Bi Yana OpSky Sıkmadımı Artık.
Az o az oyunculara girişte 50 elmas sp viplere 500 elmas blok SP
+ 10m ada leveli veren blok.

Adam sizden sistem istemiş siz dalga geçiyorsunuz isiniz gücünüz post kasmak adam sistem demiş sistemmm.
Kardeş eğer uop yapicaksin insanlarda çok blok olur wand sistemi ekliyebilirsin bloklari dizmeleri kolay olur

Özet geçerek anlatayim. Normal skyblock sunucularında nasıl en pahalı VIP'i görüyorsan oyuncuları da onun gibi düşün ve onun gibi ayarla. Kitini hediyesini bloğunu vs. Çoğu sistemler zaten skript bölümü ve spigot sitesinde bir çok güzel eklenti var. Sistemlerini kendin hayal edersen senin için daha iyi olur. Aynı sistemli sunucu açarsan pek tutacağını sanmıyorum. Herkes gibi değil farklı olmaya çalışın tavsiyem.

Adam sizden sistem istemiş siz dalga geçiyorsunuz isiniz gücünüz post kasmak adam sistem demiş sistemmm.
Kardeş eğer uop yapicaksin insanlarda çok blok olur wand sistemi ekliyebilirsin bloklari dizmeleri kolay olur
vallaha çok teşekkür ederim dalga geçiyorlar. dediğiniz gibi wand sistemi güzel olabilir.

vallaha çok teşekkür ederim dalga geçiyorlar. dediğiniz gibi wand sistemi güzel olabilir.
istedin sistem bende mevcut kardeşim discord ekle atıyım her türlü konuda yardımcı olurum dcden yazman yeterli
Discord: Arda#6888 ekle

istedin sistem bende mevcut kardeşim discord ekle atıyım her türlü konuda yardımcı olurum dcden yazman yeterli
çok teşekkür ederim ben zaten paketi yaptırcagım kişiye söyledim yapacak

sunucunuzda çok güzel tebrikler.

elmas ve eniyi cevap verirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl