Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(((( - '&7Tecrübe Seviyesi Sıralama: &a#&statistic_player_level_alltime_rank%')))
böyle bir kod yaptım kendi kafama göre placeholders sitesinden statistic baktım ama bulamadım anlayan çıkarmı acaba
hepsiini yaptım inik hepsi zaten menüde profil göstermek istiyorum zaten anlamadınız sanırım hocam demek istedigimi en çok level kimde ise sıralamayı göstermiyor aktif olarak &statistic_player_level_alltime_rank%' bu çıkıyor sadece papi inik hepsi tam
Öncelikle "statistic_player_level_alltime_rank" bu placeholder neyi ifade ediyor? Oyuncuların tecrübe puanları değişkendir bunu sıralama olarak yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama default olarak sıralama olmaz Ajleaderboard eklentisini kurmanız gerekli.