Çözüldü sıralama yapmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rizzy

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
Rizzy

Discord:

Rizzy

(((( - '&7Tecrübe Seviyesi Sıralama: &a#&statistic_player_level_alltime_rank%')))
böyle bir kod yaptım kendi kafama göre placeholders sitesinden statistic baktım ama bulamadım anlayan çıkarmı acaba

Merhabalar

Ajleaderboard eklentisi indirmeniz ve papi de olduğu gibi bunları indirmeniz gerekiyor. Sonrasında menü veya hologram ekleyebilirsiniz.

hepsiini yaptım inik hepsi zaten menüde profil göstermek istiyorum zaten anlamadınız sanırım hocam demek istedigimi en çok level kimde ise sıralamayı göstermiyor aktif olarak &statistic_player_level_alltime_rank%' bu çıkıyor sadece papi inik hepsi tam

Papi de /papi ecloud download statistic placeholder ı ve diğer placeholderları yüklediniz mi ?

Ayrıca attığınız kodun 2 tarafında da % olması lazım

kanka hepsi yüklü kodda % buda var yani ama göstermiyor placeholder statistic yüklü

Öncelikle "statistic_player_level_alltime_rank" bu placeholder neyi ifade ediyor? Oyuncuların tecrübe puanları değişkendir bunu sıralama olarak yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama default olarak sıralama olmaz Ajleaderboard eklentisini kurmanız gerekli.

Ajleaderboard eklentisinde kurulum adımlarını izleyerek istediğiniz placeholderın sıralamasını yaptırabilirsiniz.

"/ajlb add %placeholder%" komudu ile sıralama yapılacak placeholderi kaydedin.

daha sonra
Kod:
%ajlb_lb_<board>_<number>_<type>_name%
tarzı placeholderlar ile sıralamayı alabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ajleaderboard placeholderlarını görüntüleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl