Çözüldü Sinematik plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PieCat

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
14
Minecraft
PieCatt

Discord:

piiecat

Selamlar ben bi tane npcye basınca interaction pluginiyle birkaç yazı yazdım ve en sona iki seçenek koydum biri konuşmayı kapat diğeri devam et şimdi ben devam et e basınca belli konumlarda karakterin daire çizmesini istiyorum alt taraftaki menü olmadan ama bunun bir yolunu bilen var mı. (adalanceste gördüm ama aynısından değil) (Konu yanlış yerde olabilir eğer öyleyse ozur diliyorum taşırsanız sevinirim)

Npc plugini olarak citizens kullandığınızı var sayıyorum bu site citizens wikisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Npc hareket ettirmek için,/npc path komutunu kullan,ardından sohbet kısmında mesajlar gelecek ancak ben türkçe anlatacağım sana.

1-/npc create asd = asd adında bir npc oluşturdum.
2-/npc select= asd npcsinin suratına bakarak bu npcyi seçtim.
3-/npc path = Yazdım ve sohbet mesajlarına bazı mesajlar geldi bunları iplemiyoruz :D ..
4-Npc path komutundan sonra,npcnin hangi bloğa gitmek istediğini belli etmek için gitmesi istediğin bloğa sol tıkla.
Ardından npc hareket etmeye başlayacak.

Durdurmak veya aktif etmek için:triggers komutunu kullan.
Editörden çıkmak için:exit komutunu kullan.
Eğer bu dediklerimle sonuç elde edemdiysen:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- soldaki linke tıkla ancak güncel değil,ama birazcık uğraşsan 5 dakikada çözersin büyük ihtimal dediklerimden sonra.Ancak anlamazsan ben sana kendim 1-2 dakikalık bir video çekip bu konuya atarım bildirirsen on numara olur.

-Ama anladığım kadarıyla tekrar bir okudum,adam tuşa bastıktan sonra mı npc hareket edicek ?

Npc plugini olarak citizens kullandığınızı var sayıyorum bu site citizens wikisi

Npc hareket ettirmek için,/npc path komutunu kullan,ardından sohbet kısmında mesajlar gelecek ancak ben türkçe anlatacağım sana.

1-/npc create asd = asd adında bir npc oluşturdum.
2-/npc select= asd npcsinin suratına bakarak bu npcyi seçtim.
3-/npc path = Yazdım ve sohbet mesajlarına bazı mesajlar geldi bunları iplemiyoruz :D ..
4-Npc path komutundan sonra,npcnin hangi bloğa gitmek istediğini belli etmek için gitmesi istediğin bloğa sol tıkla.
Ardından npc hareket etmeye başlayacak.

Durdurmak veya aktif etmek için:triggers komutunu kullan.
Editörden çıkmak için:exit komutunu kullan.
Eğer bu dediklerimle sonuç elde edemdiysen:
- soldaki linke tıkla ancak güncel değil,ama birazcık uğraşsan 5 dakikada çözersin büyük ihtimal dediklerimden sonra.Ancak anlamazsan ben sana kendim 1-2 dakikalık bir video çekip bu konuya atarım bildirirsen on numara olur.

-Ama anladığım kadarıyla tekrar bir okudum,adam tuşa bastıktan sonra mı npc hareket edicek ?

interactions plugininde seçeneklerden birine tıkalyınca npc değil oyuncu belirli bir noktaya ışınalancak ve orda alt taraftaci can barı vs olmadan belirli bir yöne bakarak hareket edicek

Discordan eklermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl