Sincap Network | HUB SUNUCU | Play.SincapNW.TK | Skyblock,Faction | TheBridge,Skywars YOLDA| 1.8 1.12x

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrSarp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beğenmedim kötü :(

Haritaları alıntı olarak satın almışsınız. Konu tasarımı fena değil. Hostunuzun Keyubu olması ayrı bir avantaj.

Konu tasarımı yok zaten haritalar için çekilen görseller küçücük baktım fakat göremiyordum. Sunucuya gireyim dedim ve sunucu kapatılmış geçmiş olsun.

Konu tasarımı yok zaten haritalar için çekilen görseller küçücük baktım fakat göremiyordum. Sunucuya gireyim dedim ve sunucu kapatılmış geçmiş olsun.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim konu tasarımı var ama resim sitesinden kaynaklı bir sorun en kısa sürede düzelicek görsellerinde üzerine tıklayarak orijinal hallerini görebilirsiniz sunucunuz şuan Bakkımda olduğu için kapalı

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim konu tasarımı var ama resim sitesinden kaynaklı bir sorun en kısa sürede düzelicek görsellerinde üzerine tıklayarak orijinal hallerini görebilirsiniz sunucunuz şuan Bakkımda olduğu için kapalı
Tamam sunucu açıldığında bu konudan bildirirseniz gelip bakacağım. Umarım güzel işler çıkartırsınız hadi bakalım ne çıkacak. Bu arada kolay gelsin efenim iyi günler. <3<3<3

Sunucu güzel oynayabilirsiniz ve puanım 10/8.69

Sistemler klasik hiç mi hiç beğenmedim, konu tasarımı bildiğim kadarı ile Ücretsiz Hizmetler kısmında vardı. Onun dışında lobi mapi alıntı diğerleri de kötü. Beğenmedim,başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl