Sınavlar ve Okul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mellifluous'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.049
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında düşüncem kötüden yana binlerce okul ve o okulun içindeki binlerce çocukların hepsinin kurallara uyucağına inanmıyorum ve buda virüs değerini artırıcaktır bence önlemler yeterli değil.
Yorumun için teşekkürler, bende senin gibi düşünüyorum

Okulların açılması her ne kadar doğru olsa da sınavların yakın tarihte yapılabilecek olması biraz sıkıntı çünkü, çoğu öğrenci bu zamana kadar öğretilmeye çalışan konuları tam anlamıyla anlamadı ve bu da en büyük sorunlardan birisi. Eğer Aralık sonu ya da Ocak başı gibi sınavların yapılması çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Okulların açılması her ne kadar doğru olsa da sınavların yakın tarihte yapılabilecek olması biraz sıkıntı çünkü, çoğu öğrenci bu zamana kadar öğretilmeye çalışan konuları tam anlamıyla anlamadı ve bu da en büyük sorunlardan birisi. Eğer Aralık sonu ya da Ocak başı gibi sınavların yapılması çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Evet haklısın uzaktan eğitim bize pek bir şey katmıyor

Bildiğim kadarıyla çoğu sınıflara okullar şuan açıldı. 23 Kasım tarihinde okullar komple açılmış olacak fakat 2 günle sınırlı. Milli Eğitim Bakanlığı'da canlı derslerle öğrencilerin bir şeyler öğrenemediğinin farkında ve her öğrenciye özel ders yapılmayacağı için en mantıklısı okulların açılmasıydı. Sınavlar normal okulun açık haliyle aynı seviyede olmayıp canlı normale göre daha kolay olacağını varsayıyorum.

ben bu sene 11. sınıfa gideceğim için biraz daha benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü evde durduğum zaman hiç ders çalışma isteği gelmiyor. O yüzden benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum.

ben bu sene 11. sınıfa gideceğim için biraz daha benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü evde durduğum zaman hiç ders çalışma isteği gelmiyor. O yüzden benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum.
Meslek ne düşünüyorsun bilmiyorum ama eşit ağırlık isen ve daha konularını bitirmediysen ders çalışma isteğinin acilen gelmesi gerek yoksa çok zorlanırsın.

Tek sorun pandemi

Meslek ne düşünüyorsun bilmiyorum ama eşit ağırlık isen ve daha konularını bitirmediysen ders çalışma isteğinin acilen gelmesi gerek yoksa çok zorlanırsın.
Sayısal okuyorum. Aynen bende farkındayım şimdiden başlamam lazım fakat uzun zamandır yapmak istediğim bir şey var onun üzerinde çalışıyorum onu halledip derslere daha da yoğunlaşmayı hedefliyorum.

Sınavlar nasıl olacak onu bile bilmiyorum, 23 kasım edebiyat sınavı koyulurmu?. Hiç bişey bilmeyeni sınıfta bırakmak zorunda kalacaklar başka seçenek yok. Canlı derslerin olduğu zamanlar çalışan kişileri hiç düşünmüyorlar.

Ah corona yaktın bizi...

Sınavlar nasıl olacak onu bile bilmiyorum, 23 kasım edebiyat sınavı koyulurmu?. Hiç bişey bilmeyeni sınıfta bırakmak zorunda kalacaklar başka seçenek yok. Canlı derslerin olduğu zamanlar çalışan kişileri hiç düşünmüyorlar.

Ah corona yaktın bizi...
Daha kolay olacakmış sınavlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl