M
Mellifluous'
Ziyaretçi
aslında düşüncem kötüden yana binlerce okul ve o okulun içindeki binlerce çocukların hepsinin kurallara uyucağına inanmıyorum ve buda virüs değerini artırıcaktır bence önlemler yeterli değil.Okulların açılması hakkında düşünceleriniz?
Yorumun için teşekkürler, bende senin gibi düşünüyorumaslında düşüncem kötüden yana binlerce okul ve o okulun içindeki binlerce çocukların hepsinin kurallara uyucağına inanmıyorum ve buda virüs değerini artırıcaktır bence önlemler yeterli değil.
Evet haklısın uzaktan eğitim bize pek bir şey katmıyorOkulların açılması her ne kadar doğru olsa da sınavların yakın tarihte yapılabilecek olması biraz sıkıntı çünkü, çoğu öğrenci bu zamana kadar öğretilmeye çalışan konuları tam anlamıyla anlamadı ve bu da en büyük sorunlardan birisi. Eğer Aralık sonu ya da Ocak başı gibi sınavların yapılması çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
onurtncblk_
onurtncblk_
Meslek ne düşünüyorsun bilmiyorum ama eşit ağırlık isen ve daha konularını bitirmediysen ders çalışma isteğinin acilen gelmesi gerek yoksa çok zorlanırsın.ben bu sene 11. sınıfa gideceğim için biraz daha benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü evde durduğum zaman hiç ders çalışma isteği gelmiyor. O yüzden benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum.
Tek sorun pandemiben bu sene 11. sınıfa gideceğim için biraz daha benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü evde durduğum zaman hiç ders çalışma isteği gelmiyor. O yüzden benim açımdan iyi olacağını düşünüyorum.
Sayısal okuyorum. Aynen bende farkındayım şimdiden başlamam lazım fakat uzun zamandır yapmak istediğim bir şey var onun üzerinde çalışıyorum onu halledip derslere daha da yoğunlaşmayı hedefliyorum.Meslek ne düşünüyorsun bilmiyorum ama eşit ağırlık isen ve daha konularını bitirmediysen ders çalışma isteğinin acilen gelmesi gerek yoksa çok zorlanırsın.
Gerçekten de öyle ya eğer okulda olsaydım şuan sistemli bir şekilde her şey tıkır tıkır ilerleyecekti fakat şuan plan falan yapamıyorum , yapmak da istemiyorum. :DTek sorun pandemi
Daha kolay olacakmış sınavlar ?Sınavlar nasıl olacak onu bile bilmiyorum, 23 kasım edebiyat sınavı koyulurmu?. Hiç bişey bilmeyeni sınıfta bırakmak zorunda kalacaklar başka seçenek yok. Canlı derslerin olduğu zamanlar çalışan kişileri hiç düşünmüyorlar.
Ah corona yaktın bizi...
İnanmam sınavların kolay olacağına yine bişey yaparlar sınavları zor yaparlar merak etme.Daha kolay olacakmış sınavlar ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!