Silver Skies ( Buz ) | Minecraft Server Logo

Creative Spects

Türkiye'nin Hizmeti
Elmaslar
453

Discord:

Tolgu#6844

r0q471.jpg

Yine harika bir tasarım yapmışsın ama kış bitiyor neden buz temalı :D anlamadım nese ama harika ellerine sağlık başarılar..

kaliteden yine ödün verilmemiş <3

Yine harika bir tasarım yapmışsın ama kış bitiyor neden buz temalı :D anlamadım nese ama harika ellerine sağlık başarılar..
Teşekkürler :enteresan: Kendinizi benim müşterim olarak sayın ve ( Dağ Ve Kış ) temalı bir logo isteseniz biz size yaz temalı bir logo teslim etsek durumunuz ne olurdu...

Yaratıcı ve hoş bir tasarım olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler :mc_175-4:

kaliteden yine ödün verilmemiş <3
Teşekkürler <3

Teşekkürler :enteresan: Kendinizi benim müşterim olarak sayın ve ( Dağ Ve Kış ) temalı bir logo isteseniz biz size yaz temalı bir logo teslim etsek durumunuz ne olurdu...
Yok o anlamda demedim aga zaten sunucu sahipine dedim ilkbahara girecez kış teması neden yaptırdı diye.

Yok o anlamda demedim aga zaten sunucu sahipine dedim ilkbahara girecez kış teması neden yaptırdı diye.
Logo bir türk sunucusuna yapılmadı, Yurt Dışı bizim elimizden bir şey gelmez. Biz müşterinin istediğini yaparız ve teslim ederiz aramızda ki ilişki böylece biter ister sonbahar temalı isterse yaz temalı veya istediği bir şeyi yaratmak bize kullanması kendisine kalmış.

En güzel logonuz olmuş. Diğer logolara fark atar, ezer geçer.

Biz yaza girerken amerika kışa giriyor :d ve sanırsam başka yabancı kısılerde satış yapıyorlardır :) Hak Ediyorlar

Her zaman olduğu gibi efsane bir tasarım ??

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl