Creative Spects
Türkiye'nin Hizmeti
- Elmaslar
- 453
Discord:
Tolgu#6844
Tolgu#6844
Yemin ediyorum her logonuzu beğeniyorum çok efso yapıyorsunuz ellerinize sağlık param olsada sizden logo alsam.
Tolgu#6844
Teşekkürler <3Yemin ediyorum her logonuzu beğeniyorum çok efso yapıyorsunuz ellerinize sağlık param olsada sizden logo alsam.
! metemoii#9257
cok guzel ellerine sağlık :d hep her zaman mükenmel
Tolgu#6844
Teşekkürler :mc_175-1:cok guzel ellerine sağlık :d hep her zaman mükenmel
Tolgu#6844
Teşekkürler :enteresan: Kendinizi benim müşterim olarak sayın ve ( Dağ Ve Kış ) temalı bir logo isteseniz biz size yaz temalı bir logo teslim etsek durumunuz ne olurdu...Yine harika bir tasarım yapmışsın ama kış bitiyor neden buz temalı :D anlamadım nese ama harika ellerine sağlık başarılar..
Teşekkürler :mc_175-4:Yaratıcı ve hoş bir tasarım olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler <3kaliteden yine ödün verilmemiş <3
asrınn.abakhann#3550
Yok o anlamda demedim aga zaten sunucu sahipine dedim ilkbahara girecez kış teması neden yaptırdı diye.Teşekkürler :enteresan: Kendinizi benim müşterim olarak sayın ve ( Dağ Ve Kış ) temalı bir logo isteseniz biz size yaz temalı bir logo teslim etsek durumunuz ne olurdu...
Tolgu#6844
Logo bir türk sunucusuna yapılmadı, Yurt Dışı bizim elimizden bir şey gelmez. Biz müşterinin istediğini yaparız ve teslim ederiz aramızda ki ilişki böylece biter ister sonbahar temalı isterse yaz temalı veya istediği bir şeyi yaratmak bize kullanması kendisine kalmış.Yok o anlamda demedim aga zaten sunucu sahipine dedim ilkbahara girecez kış teması neden yaptırdı diye.
Sebastian Sasuke#0001
! metemoii#9257
Biz yaza girerken amerika kışa giriyor :d ve sanırsam başka yabancı kısılerde satış yapıyorlardır :) Hak EdiyorlarYine harika bir tasarım yapmışsın ama kış bitiyor neden buz temalı :D anlamadım nese ama harika ellerine sağlık başarılar..
Crake#3111
Tolgu#6844
Teşekkürler :mc_38-1:En güzel logonuz olmuş. Diğer logolara fark atar, ezer geçer.
Teşekkürler <3Her zaman olduğu gibi efsane bir tasarım ??
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!