Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eklentiler için ciddi paralar harcanmış, haritalar içinde olabilir. Spawn size mi ait bilmiyorum. XRay hilesini eFlame engelleyebilir mi bilmiyorum. Bol şans, başarılar.
Sunucu Güzel Fakat Çok Gelişmesi Gerekiyor 6 Gb Ram Yetmez Fakat Yükseltilmesi yalzım En Az 8 Sistemlerde Konuşma Dışında Beğenmedim Diyebilirim (Bu Arada Konuşma Discorddanmi) Beğenmememin Sebebi Hocam Bence Hile Koruması Bi Sistem Değildir Sanal Market Bütün Sunucularda var zaten Haritaya Gelcek Olursak Size Göre Güzel Olabilir Ama Benim Tarzım Değil Onun için Puan Vermeyeceğim
Sistemler Gayet Güzel Olmuş daha çok sistem beklerim.Haritalar İdeal.Konu Tasarım bir sürü bedava forumda var onları kullanırsanız daha güzel olur başarılar diliyorum. <3