SİLİN

BulvarCraft

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
SİLİNMESİ GEREK

Son düzenleme:
Eklentiler için ciddi paralar harcanmış, haritalar içinde olabilir. Spawn size mi ait bilmiyorum. XRay hilesini eFlame engelleyebilir mi bilmiyorum. Bol şans, başarılar.

Güzel bir sunucuya benziyor. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi Forumlar! Bol Userler!

Konu tasarımı değiştirilebilir. Sesli Sohbet adlı sistem ve geriye kalan bütün sistemler çok hoş. Haritalar da güzel. Başarılar dilerim :)

Değerlendirme Puanlarım

Sunucu Haritası : X

Konu Tasarımı : 1/10

Sistemler : 5/10

Sunucu Özellikleri : 7/10

Sunucu Güzel Fakat Çok Gelişmesi Gerekiyor 6 Gb Ram Yetmez Fakat Yükseltilmesi yalzım En Az 8 Sistemlerde Konuşma Dışında Beğenmedim Diyebilirim (Bu Arada Konuşma Discorddanmi) Beğenmememin Sebebi Hocam Bence Hile Koruması Bi Sistem Değildir Sanal Market Bütün Sunucularda var zaten Haritaya Gelcek Olursak Size Göre Güzel Olabilir Ama Benim Tarzım Değil Onun için Puan Vermeyeceğim

Gelişmekte sanki

Doğruyu söylemek gerekirse konu tasarımı dışında her şeyi beğendim. Eklentilere çok para dökülmüş ve haritalar güzel olmuş.

Sistemler Gayet Güzel Olmuş daha çok sistem beklerim.Haritalar İdeal.Konu Tasarım bir sürü bedava forumda var onları kullanırsanız daha güzel olur başarılar diliyorum. <3

Sunucunun biraz geliştirilmesi gerekiyor sistemler,konu tasarımı vs. ama umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Başarılar!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl