Çözüldü Sildiğim Plugin Serverimde Kalıyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bloody1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Bloody1

Ziyaretçi
Arkadaşlar Biraz yardım almak istedim serverimde olan ServerList+ Pluginini plugins dosyasından Jarı ile sildim ama oynadığım zaman Serverde Tab Menüsünde Gözüküyor Biraz Yardım Ederimsniz
yorumlar kısmındada nasıl yapıldığını belirtebilirsniz

Konsoldan restart atıp dener misiniz?

Hemen Deniyorum :)[DOUBLEPOST=1503841822,1503841551][/DOUBLEPOST]Ne Yazık Ki Olmadı :/
ServerListPlus.jar dosyasının adını ServerList+.jar yapıp dene. ServerList+ önermem, ServerListPlus güzeldir.

Bu Plugini TabList Plugini İle Değiştirmek istiyordum ama denedim olmadı hala o çıkıyo[DOUBLEPOST=1503842066,1503842015][/DOUBLEPOST]Jarını sildim ama ?
CraftBukkit kullanıyorsan Spigot olarak değiştirebilir misin?

Bozulursa plugin listesinin ssini atarsın buraya çözeriz

Sorun çözüldüğünde "Konu Kilit" yazmayı unutma

Yeni indirdim ? ss veriyorum[DOUBLEPOST=1503843154,1503843084][/DOUBLEPOST]Bu değilmi craftbukkitin adını değiştirmedim ?
Sorunun çözümü için
Sorunun çözümü şu:
İlk olarak başlat dosyası mıydı işte o dosyayı .txt olarak yap. Sonra craftbukkit.jar kısmını şu spigot dosyasının adını yaz.

Sorunun çözümü için
Sorunun çözümü şu:
İlk olarak başlat dosyası mıydı işte o dosyayı .txt olarak yap. Sonra craftbukkit.jar kısmını şu spigot dosyasının adını yaz.

Bir süre sonra tabdada gidicektir bendede başka pluginde öyle oluyordu, oyun içinde plugin komutları çalışıyor mu peki ?

Tablist eklentilerinin yaptığı şey, servera paket göndererek oyuncu kayıt dosyalarının içeriğini değiştirmek. Yapabileceğin şey player.data dosyalarını silmek ama bu işlem envanterini silecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl