Sol Reklam

Çözüldü Sildiğim Plugin Serverimde Kalıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloody1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.198
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B

Bloody1

Ziyaretçi
Arkadaşlar Biraz yardım almak istedim serverimde olan ServerList+ Pluginini plugins dosyasından Jarı ile sildim ama oynadığım zaman Serverde Tab Menüsünde Gözüküyor Biraz Yardım Ederimsniz
yorumlar kısmındada nasıl yapıldığını belirtebilirsniz

Konsoldan restart atıp dener misiniz?

Hemen Deniyorum :)[DOUBLEPOST=1503841822,1503841551][/DOUBLEPOST]Ne Yazık Ki Olmadı :/
ServerListPlus.jar dosyasının adını ServerList+.jar yapıp dene. ServerList+ önermem, ServerListPlus güzeldir.

Bu Plugini TabList Plugini İle Değiştirmek istiyordum ama denedim olmadı hala o çıkıyo[DOUBLEPOST=1503842066,1503842015][/DOUBLEPOST]Jarını sildim ama ?
CraftBukkit kullanıyorsan Spigot olarak değiştirebilir misin?

Bozulursa plugin listesinin ssini atarsın buraya çözeriz

Sorun çözüldüğünde "Konu Kilit" yazmayı unutma

Yeni indirdim ? ss veriyorum[DOUBLEPOST=1503843154,1503843084][/DOUBLEPOST]Bu değilmi craftbukkitin adını değiştirmedim ?
Sorunun çözümü için
Sorunun çözümü şu:
İlk olarak başlat dosyası mıydı işte o dosyayı .txt olarak yap. Sonra craftbukkit.jar kısmını şu spigot dosyasının adını yaz.

Sorunun çözümü için
Sorunun çözümü şu:
İlk olarak başlat dosyası mıydı işte o dosyayı .txt olarak yap. Sonra craftbukkit.jar kısmını şu spigot dosyasının adını yaz.

Bir süre sonra tabdada gidicektir bendede başka pluginde öyle oluyordu, oyun içinde plugin komutları çalışıyor mu peki ?

Tablist eklentilerinin yaptığı şey, servera paket göndererek oyuncu kayıt dosyalarının içeriğini değiştirmek. Yapabileceğin şey player.data dosyalarını silmek ama bu işlem envanterini silecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı