B
Bloody1
Ziyaretçi
ServerListPlus.jar dosyasının adını ServerList+.jar yapıp dene. ServerList+ önermem, ServerListPlus güzeldir.Hemen Deniyorum :)[DOUBLEPOST=1503841822,1503841551][/DOUBLEPOST]Ne Yazık Ki Olmadı :/
Cevabımı güncelledim bak istersenServerList+
ServerListPlus.jar dosyasının adını ServerList+.jar yapıp dene. ServerList+ önermem, ServerListPlus güzeldir.
CraftBukkit kullanıyorsan Spigot olarak değiştirebilir misin?Bu Plugini TabList Plugini İle Değiştirmek istiyordum ama denedim olmadı hala o çıkıyo[DOUBLEPOST=1503842066,1503842015][/DOUBLEPOST]Jarını sildim ama ?
1.8 sunucun var ise bunu craftbukkit.jar dosyasını silip spigot 1.8 jar dosyasını yükleEvet CraftBukkit Kullanıyorum Spigot Unumu Alayım ?
spigot.jar'ın adını craftbukkit yapma ve sunucuya restart atıp deneError: Unable to access jarfile craftbukkit.jar Sorun :/
Sorunun çözümü içinYeni indirdim ? ss veriyorum[DOUBLEPOST=1503843154,1503843084][/DOUBLEPOST]Bu değilmi craftbukkitin adını değiştirmedim ?
Sorunun çözümü içinSorunun çözümü şu:
İlk olarak başlat dosyası mıydı işte o dosyayı .txt olarak yap. Sonra craftbukkit.jar kısmını şu spigot dosyasının adını yaz.