Silahlı minigames

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

Sizce silahlı minigame fikri nasıl? Oynanır mı, mesela silahlı pratice gibi oyun modları bi an aklımdan geçti bir de size sorayım dedim.

Minecraft TR kitlesine yeni bir fikri oynatmak çok zor kankam. Klasikleşmiş skyblock, survival vs açmak hala daha mantıklı

zor değil şöyle güzel kaynak paketli yaparsan birde silah skin sistemi getirirsen eminim tutar.

practice ile silahı pek bağdaştıramadım ancak dediğiniz şey seneler öncesinde yapıldı zaten. craftrise veya lc-tr'de yıllar öncesinde silahlı minigame oynadığımı hatırlıyorum.

gungame tarzı birşey olabilir (bf4 teki gibi)

Güzel olurda CS-GO Minecraft tarzında yabancılarda çok görüyorum sarıyorda ama türkiyede tutup tutmayacağı mühim 🥲

Minecraft TR kitlesine yeni bir fikri oynatmak çok zor kankam. Klasikleşmiş skyblock, survival vs açmak hala daha mantıklı
Evet maalesef öyle keşke mc tr kitlesi gelişsede kaliteli sunucularda oynamaya başlayalım

practice ile silahı pek bağdaştıramadım ancak dediğiniz şey seneler öncesinde yapıldı zaten. craftrise veya lc-tr'de yıllar öncesinde silahlı minigame oynadığımı hatırlıyorum.
Yani bildiğin practicenin kitleri yerine farklı farklı silahları vs. düşün. Bende öyle modlar olduğunu hatırlıyorum ama çok önceden di ve tutmadı diye hatırlıyorum bi ara sonoyuncu da silahlı 1-2 tane minigame gelmişti başlarda 10-15 kişi oynuyodu sonra hep 0'dı
gungame tarzı birşey olabilir (bf4 teki gibi)
Evet öyle de olabilir ama sıkıntı şu ki minecraft türkiye kitlesinin öyle şeyleri seveceğini hiç düşünmüyorum

Güzel olurda CS-GO Minecraft tarzında yabancılarda çok görüyorum sarıyorda ama türkiyede tutup tutmayacağı mühim 🥲
Maalesef 😥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl