profesor7037
ilovemaju
ellegans.
Evet maalesef öyle keşke mc tr kitlesi gelişsede kaliteli sunucularda oynamaya başlayalımMinecraft TR kitlesine yeni bir fikri oynatmak çok zor kankam. Klasikleşmiş skyblock, survival vs açmak hala daha mantıklı
Yani bildiğin practicenin kitleri yerine farklı farklı silahları vs. düşün. Bende öyle modlar olduğunu hatırlıyorum ama çok önceden di ve tutmadı diye hatırlıyorum bi ara sonoyuncu da silahlı 1-2 tane minigame gelmişti başlarda 10-15 kişi oynuyodu sonra hep 0'dıpractice ile silahı pek bağdaştıramadım ancak dediğiniz şey seneler öncesinde yapıldı zaten. craftrise veya lc-tr'de yıllar öncesinde silahlı minigame oynadığımı hatırlıyorum.
Evet öyle de olabilir ama sıkıntı şu ki minecraft türkiye kitlesinin öyle şeyleri seveceğini hiç düşünmüyorumgungame tarzı birşey olabilir (bf4 teki gibi)
MaalesefGüzel olurda CS-GO Minecraft tarzında yabancılarda çok görüyorum sarıyorda ama türkiyede tutup tutmayacağı mühim![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!