Rehber Sifirdan plugin kodlama dersleri youtube serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Acablade

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
80
Minecraft
Acablade

Discord:

acablade

Merhaba,

Basliktan da gorebileceginiz uzere yeni bir youtube serisine basladim.

Yaklasik 5-6 senedir minecraft pluginleri yaziyorum.
Bu surecte yurt ici ve yurt disi cokca freelance projesi yaptim ve part-time developer olarak calistim.
Plugin kodlama konusunda ek sorulariniz olursa veya videolarda yanlis bilgi verdigimi dusunuyorsaniz discord adresimden ulasabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Videoları inceleme fırsatım olmadı ancak bilgilendirici bir içeriğe benziyor. Güncel ve Türkçe olarak bir kaynak paylaşmanız çok hoş emeğinize sağlık :heart:

seri tamamlanırsa kesinlikle izleyeceğim. şimdiden eline emeğine sağlık.

Selam @Acablade

Yeni başlayanlar için oldukça faydalı bir seri olmuş, anlatımın da çok hoş ağzına sağlık.
Ben javayı yabancılardan öğrenen birisi olarak ilk videoyu açarken ister istemez "vi ditekt e vayrüs in yur kompitur" tarzı
bir Hindistan şivesi beklediğimi itiraf edeceğim :D

Unuttuğum şeyler için bile girip bakarım muhtemelen, elimin altında duran bir playlist olacak.
Eline sağlık, kolay gelsin.​

Abone oldum:love:

Videoları inceledim ve Türkiye'deki düzgün eklenti geliştirme dersleri paylaşan iki üç kişiden birisin sanırım, başarılı.

sayende kendimize bişeler katıyoruz, eline sağlık

Merhaba,

Basliktan da gorebileceginiz uzere yeni bir youtube serisine basladim.

Yaklasik 5-6 senedir minecraft pluginleri yaziyorum.
Bu surecte yurt ici ve yurt disi cokca freelance projesi yaptim ve part-time developer olarak calistim.
Plugin kodlama konusunda ek sorulariniz olursa veya videolarda yanlis bilgi verdigimi dusunuyorsaniz discord adresimden ulasabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yeni videoları bekliyoruz hocam eline sağlık

Eğitim serisi için teşekkürler eline ağzına sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl