Çözüldü SHOPKEEPERS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuneX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 632
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuneX

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Elmaslar
126
Minecraft
JuneZX
Merhaba 1.12.2 de çalışmıyor ama çalışıyor diyor
1kaç eklentidede böyle oldu ama bu bana kesim lazım napmam lazm

Merhabalar,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ShopKeepers eklentisinin sana uygun olan sürümünü indirebilirsin.
ben 2.7.1 sürümünü indirmiştim bu oluyomu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ShopKeepers eklentisinin sana uygun olan sürümünü indirebilirsin.
çalışmıyormuş buda :( 1.8 de çalışyor ama sunucum 1.12.2 ama 1.12 de çalışıyo yazıyo

bstats pluginini kurup tekrar bakarmısın ?

ben 2.7.1 sürümünü indirmiştim bu oluyomu

çalışmıyormuş buda :( 1.8 de çalışyor ama sunucum 1.12.2 ama 1.12 de çalışıyo yazıyo

Bukkit sitesine göre, attığım sürüm çalışmalı. Eksik bir eklentin var mı? Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bunu da deneyebilirsin.

Bukkit sitesine göre, attığım sürüm çalışmalı. Eksik bir eklentin var mı? Aklıma başka bir şey gelmiyor.
morefish falanda çalışmıyor sorun bendemi anlamıyorum önceden morefish için aynı konuyu açmıştım oda çalışmyıordu
ama başka 1.12.2 sunucuda çalışıyor nasılsa

tamam

linkini internette bulamadım sizde varmı sunucumda klasör var ama jar yok

morefishte varmı sende oda çalışmıyo bende

Hocam plugin 1.12.2'de çalışmıyor dedilerse doğru. Diğer serverler 1.12.2 ama onlarda çalışıyor diyecek olursan şöyle yanıt vereceğim

Onlar 1.8 - 1.12.2 sürümünü kullanıyorlar ama ana sürümleri 1.8 olduğu için Shopkeepers tarzı eklentileri destekliyor. Sende ana sürümünü 1.8 yap.

Hocam plugin 1.12.2'de çalışmıyor dedilerse doğru. Diğer serverler 1.12.2 ama onlarda çalışıyor diyecek olursan şöyle yanıt vereceğim

Onlar 1.8 - 1.12.2 sürümünü kullanıyorlar ama ana sürümleri 1.8 olduğu için Shopkeepers tarzı eklentileri destekliyor. Sende ana sürümünü 1.8 yap.

ana sürümümüz 1.12.2 diyor ama adamlar ve 2el var

Diğer eklentiler için farklı bir konu açabilirsiniz, iyi akşamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl