ChiaX#6271
ben 2.7.1 sürümünü indirmiştim bu oluyomuMerhabalar,ShopKeepers eklentisinin sana uygun olan sürümünü indirebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
çalışmıyormuş buda :( 1.8 de çalışyor ama sunucum 1.12.2 ama 1.12 de çalışıyo yazıyoMerhabalar,ShopKeepers eklentisinin sana uygun olan sürümünü indirebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SeydiPkts#2858

ChiaX#6271
ben 2.7.1 sürümünü indirmiştim bu oluyomu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
çalışmıyormuş buda :( 1.8 de çalışyor ama sunucum 1.12.2 ama 1.12 de çalışıyo yazıyo
morefish falanda çalışmıyor sorun bendemi anlamıyorum önceden morefish için aynı konuyu açmıştım oda çalışmyıorduBukkit sitesine göre, attığım sürüm çalışmalı. Eksik bir eklentin var mı? Aklıma başka bir şey gelmiyor.
tamambstats pluginini kurup tekrar bakarmısın ?
linkini internette bulamadım sizde varmı sunucumda klasör var ama jar yokbstats pluginini kurup tekrar bakarmısın ?
EmreSHN#4551
oldu teşekkürlerBuyur Shopkeepers jar olarak veriyim sana,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
EmreSHN#4551
morefishte varmı sende oda çalışmıyo bendeBuyur Shopkeepers jar olarak veriyim sana,
EmreSHN#4551
morefishte varmı sende oda çalışmıyo bende
ana sürümümüz 1.12.2 diyor ama adamlar ve 2el varHocam plugin 1.12.2'de çalışmıyor dedilerse doğru. Diğer serverler 1.12.2 ama onlarda çalışıyor diyecek olursan şöyle yanıt vereceğim
Onlar 1.8 - 1.12.2 sürümünü kullanıyorlar ama ana sürümleri 1.8 olduğu için Shopkeepers tarzı eklentileri destekliyor. Sende ana sürümünü 1.8 yap.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!