Çözüldü Shopkeeper yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LanisseLossa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
Minecraft
TheJesterLossa

Discord:

thejesterlossa

Shopkeeperda vault kullanmasını sağlıyabilir miyiz yani direk olarak oyuncudan para alcak bir şekişde ayarlıyabiliyor muyuz ?

Bildiğim kadarıyla hayır. Bir sistem yaparak para ile iteme, itemden ise paraya dönüştürülebilir bir sistem yapabilir ve ShopKeepers da bunu kullanabilirsiniz.

Shopkeeper'in amacı item takası yapmak, direkt para kullanmak eklentinin amacına aykırı oluyor bunun için farklı eklentiler kullanabilirsiniz, amacınız eğer yaptığınız bir marketi bir köylüye tıklayınca açtırmak ise citizens ile npcye bakarak /npc select yazdıktan sonra /npc type Villager (olmazsa küçük v ile deneyin) köylü npc yapılabilir diye biliyorum ardından buna komut atayıp marketi açtırabilirsiniz, mythicmobs kullanıyorsanız da moba tıklayınca komut yazdıran bir effect ile aynı işlem gerçekleştirilebilir

Shopkeeper'in amacı item takası yapmak, direkt para kullanmak eklentinin amacına aykırı oluyor bunun için farklı eklentiler kullanabilirsiniz, amacınız eğer yaptığınız bir marketi bir köylüye tıklayınca açtırmak ise citizens ile npcye bakarak /npc select yazdıktan sonra /npc type Villager (olmazsa küçük v ile deneyin) köylü npc yapılabilir diye biliyorum ardından buna komut atayıp marketi açtırabilirsiniz, mythicmobs kullanıyorsanız da moba tıklayınca komut yazdıran bir effect ile aynı işlem gerçekleştirilebilir
Citizenim yok ama mycticmob ile nasıl yapılabiliyor normalde skript ile çek yazdırıyorum npclerde kullandırtıyorum ücretsiz citizen 1.21.1 de çalışmıyor ayrıca

1744561458398.webp

Eklentiyi çalıştırdığınızda loglardan hataya bakarsanız eğer bunuda hatırlamanız sizi sonuca ulaştırır. Uyumlu sürümü soldaki build sayılarından göz atarak build bilgilerinden (sayfayı aşağıya kaydırarak) loglarda istenen sürümü bulabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 262557

Eklentiyi çalıştırdığınızda loglardan hataya bakarsanız eğer bunuda hatırlamanız sizi sonuca ulaştırır. Uyumlu sürümü soldaki build sayılarından göz atarak build bilgilerinden (sayfayı aşağıya kaydırarak) loglarda istenen sürümü bulabilirsiniz.
Yine anlamadım valla bu citizeni anlamıyorum hangisi çalışır diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl