LanisseLossa
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 46
- Minecraft
- TheJesterLossa
Discord:
thejesterlossa
thejesterlossa
takendisiyim
thejesterlossa
Citizenim yok ama mycticmob ile nasıl yapılabiliyor normalde skript ile çek yazdırıyorum npclerde kullandırtıyorum ücretsiz citizen 1.21.1 de çalışmıyor ayrıcaShopkeeper'in amacı item takası yapmak, direkt para kullanmak eklentinin amacına aykırı oluyor bunun için farklı eklentiler kullanabilirsiniz, amacınız eğer yaptığınız bir marketi bir köylüye tıklayınca açtırmak ise citizens ile npcye bakarak /npc select yazdıktan sonra /npc type Villager (olmazsa küçük v ile deneyin) köylü npc yapılabilir diye biliyorum ardından buna komut atayıp marketi açtırabilirsiniz, mythicmobs kullanıyorsanız da moba tıklayınca komut yazdıran bir effect ile aynı işlem gerçekleştirilebilir
Citizenim yok ama mycticmob ile nasıl yapılabiliyor normalde skript ile çek yazdırıyorum npclerde kullandırtıyorum ücretsiz citizen 1.21.1 de çalışmıyor ayrıca
thejesterlossa
Yanlış anlamazsan ben anlamıyorum burda hep yanlış indiriyorum 1.21.1 modelini bana gösterir misin çalışabilen rica etsem yaniDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buradan Citizens pluginin sürümlerine erişebilir istediğiniz sürümde plugini elde edebilirsiniz.
thejesterlossa
Yine anlamadım valla bu citizeni anlamıyorum hangisi çalışır diyeEkli dosyayı görüntüle 262557
Eklentiyi çalıştırdığınızda loglardan hataya bakarsanız eğer bunuda hatırlamanız sizi sonuca ulaştırır. Uyumlu sürümü soldaki build sayılarından göz atarak build bilgilerinden (sayfayı aşağıya kaydırarak) loglarda istenen sürümü bulabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!