RoiusNetwork
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- norineer
Discord:
Noriichi
Noriichi

benjamin17
Noriichi
Güncelledim, hatta direkt viaversion olmadanda denedim fakat çözüme ulaşamadım. Sorunum devam etmekteMerhabalar sunucunuzda genel olarak pluginlerde sıkıntı var. Bu viaversiondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Viaversionu güncelleyip deneyin.
Noriichi

benjamin17
VDS iniz Türkçe karakterleri desteklemiyor olabilir bende çok olan bir sorundu bu. Sunucu sürümünüz ve Java sürümünüz nedir acaba ?Bu arada ShopGUIPlus ın bozulmasıyla birlikte paketteki pluginlerin Türkçe Karakterlerinde de sorun çıktı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Hepsi UTF-8 olarak ayarlı.
Noriichi
Önceden Türkçe karakterler çalışıyordu. Farklı bir start.bat dosyası denerken bozuldu neden olduğunu bilmediğim bir şekilde. Java sürümüm Java 8.VDS iniz Türkçe karakterleri desteklemiyor olabilir bende çok olan bir sorundu bu. Sunucu sürümünüz ve Java sürümünüz nedir acaba ?

benjamin17
Eski start.bat dosyanızı deneyin muhtemelen karakterler ile ilgili bir komut eksikÖnceden Türkçe karakterler çalışıyordu. Farklı bir start.bat dosyası denerken bozuldu neden olduğunu bilmediğim bir şekilde. Java sürümüm Java 8.
Noriichi
Denedim. Hatta üzerinde oynayıp bütün pluginlerin UTF-8 ile başlatılmasını bile sağladım. Fakat durum aynı..Eski start.bat dosyanızı deneyin muhtemelen karakterler ile ilgili bir komut eksik
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!