Çözüldü ShopGUIPlus Server Log Hatası Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoiusNetwork

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
norineer

Discord:

Noriichi

Merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı. Sunucu içerisinde /shop veya /market yazınca "Shop failed to load. Please check the server log for errors" hatası aldım. Loglara baktığımdada şöyle bir hata alıyorum. Çözümü nedir?
Adsız.png

Merhabalar sunucunuzda genel olarak pluginlerde sıkıntı var. Bu viaversiondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Viaversionu güncelleyip deneyin.

Merhabalar sunucunuzda genel olarak pluginlerde sıkıntı var. Bu viaversiondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Viaversionu güncelleyip deneyin.
Güncelledim, hatta direkt viaversion olmadanda denedim fakat çözüme ulaşamadım. Sorunum devam etmekte

Bu arada ShopGUIPlus ın bozulmasıyla birlikte paketteki pluginlerin Türkçe Karakterlerinde de sorun çıktı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Hepsi UTF-8 olarak ayarlı.

Bu arada ShopGUIPlus ın bozulmasıyla birlikte paketteki pluginlerin Türkçe Karakterlerinde de sorun çıktı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Hepsi UTF-8 olarak ayarlı.
VDS iniz Türkçe karakterleri desteklemiyor olabilir bende çok olan bir sorundu bu. Sunucu sürümünüz ve Java sürümünüz nedir acaba ?

VDS iniz Türkçe karakterleri desteklemiyor olabilir bende çok olan bir sorundu bu. Sunucu sürümünüz ve Java sürümünüz nedir acaba ?
Önceden Türkçe karakterler çalışıyordu. Farklı bir start.bat dosyası denerken bozuldu neden olduğunu bilmediğim bir şekilde. Java sürümüm Java 8.

Önceden Türkçe karakterler çalışıyordu. Farklı bir start.bat dosyası denerken bozuldu neden olduğunu bilmediğim bir şekilde. Java sürümüm Java 8.
Eski start.bat dosyanızı deneyin muhtemelen karakterler ile ilgili bir komut eksik

Eski start.bat dosyanızı deneyin muhtemelen karakterler ile ilgili bir komut eksik
Denedim. Hatta üzerinde oynayıp bütün pluginlerin UTF-8 ile başlatılmasını bile sağladım. Fakat durum aynı..

Merhaba,

ShopGUI+ eklentisi orijinal mi yoksa leak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl